PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ez day 1 lesz-e. Mr xet is utáltam
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
92 órával a második a DS nekem, az pontos, néztem a játékban is ennyit mért.
Ha neked abból a listából csak annyi látszik, hogy betűméretet javították... háááát ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.01.14. 18:29:36
PSN ID.: Beegabor
Szerintem turpisság van benne, de remélem havernál minden számom nagyobb<#bdead>#bdead>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
bár nekem a 2. helyezett (Sekiro) 54 órája egész pontos, valahogy így is emlékeztem - ami para, hogy ezt egy péntek-hétfő szedtem össze 😄DD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hápedig tutinem 😮 S2-S3-mal szinte nem is játszottam jóformán egyáltalán, szal nemvágoménezt... 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ma trailer!
csináljátok meg - már ha megy, valakinél nem akart... 😄
nálam Apex Legends jött ki legtöbbre, de kizárt hogy 169 órát toltam vele😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.14. 15:34:59
PSN ID.: Beegabor
Teljesen bugmentes, nyugodtan neki lehet ugrani. Talán a Nintendo szokott ilyen polírozott game-eket kidobni még.
Ez nem egy Fallen Order, ahol kiesel a falból, vagy Control, ahol lőni nem tudsz a szaggatástól...
Amit hozzáadtak többlet, hogy nagyobbak a betűk kicsit DS-ben, és az Odradek látszik a csomagokon keresztül is, semmit nem ad hozzá az élményhez.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.01.14. 15:18:02
Rajta vagyok, de egyelőre keresem az időszeleteket két etetés között, amikor a kislányunk épp alszik és én se esek össze a fáradtságtól 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.01.14. 14:22:23
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nekem a GTA IV pár éve már teljesen oké volt leszámítva az 52-es fix frémet, a Gfwl-ra is kaptam az achikat, ami a jelenleg is élő Xbox Live accra van rögzítve.
A DS changelog-ja szar. Egy kivonat, egy összesítés. Valójában nem nagyon tudni, hogy mit értenek az alatt, hogy "Multiple problems fixed". Mert ez lehet 4 probléma javítása, meg 104-é is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De emlékezhetsz, hogy a GTA IV-hez is jött még nagyon sokára patch, az is kétélű fegyver volt. De hátha most még hegesztenek rajta, ha kiveszik a GfWL-t, én szerencsére nem kapkodtam el a játékot 😉
Igen, általában érdemes várni (lehetne sorolni komolyabb játszhatósági problémákat, akár a Naughty-csoda UC3-at is említve, a Death Stranding is ráér), de én change logokból nem mindig tudom kiolvasni, hogy day1 mennyivel élveztem volna kevésbé, feltűnt volna-e a különbség. Meg hát ahogy rámutattak: korántsem biztos, hogy a day1 végén 1.0 egy játék.
A DaS 3-ra nem állt szándékomban reagálni, hiszen tudom, hogy tapasztalati alapon írtál róla, a From meg nem a bugmentességről híres.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.01.14. 13:20:59
Továbbra se ez a lényeg, hanem, hogy volt mit rajta javítani, javítottak is, de továbbra se képes 4k 60 frémre 2020-ban, majd a superior verzióra remélhetőleg összejön nekik. Ha nem, az az ő szégyenük lesz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.14. 13:20:47
Sony Bravia KD-55XF9005B
Nekem még xe van.
Egyébként Chapter 11-nél járok, imádom.
PS5 II PSVR
Én nem tudnék jó szívvel ajánlani gémer tv-t ilyen árban. Ha nem zavar a kompromisszum, és mindenképp most akarsz venni, akkor majd az okosok megmondják, melyik típus legyen.
PS5 II PSVR
Kb 200-250k-t áldoznék a masinára. (OLED ezzel kiesik.)
Van valakinek saját tapasztalata/véleménye arról, hogy milyen készüléket/márkát nézzek meg jobban? Esetleg, hogy hol vásároljak? Minden tanácsnak/tippnek örülnék, mert semmi tapasztalatom nincs ezen a téren. Értelem szerint TV nézés, de főleg inkább a játékok miatt vennénk ezt a TV-t. Köszi ha segítesz!
Az azért fura, hogy akik végigjátszották már a játékot, egyöntetűen írják, hogy nulla buggal találkoztak, te meg itt bizonygatod nekünk, hogy bizony az a játék milyen bugos, hisz olvastad a buglistben. :-D
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.14. 09:21:03
PS5 II PSVR
Death Stranding Patch Notes 1.08:
- Various performance improvements
Death Stranding 1.07:
– Multiple problems fixed
– Adjustment of the text size
– Updated save data version
Death Stranding 1.06:
- Optimized network functionality
- Various performance improvements.
Death Stranding 1.05:
Death Stranding 1.04:
- Multiple problems fixed
Death Stranding 1.03:
- Multiple problems fixed
- Game balance adjustments
- Translation quality improvements
- Updated save data version
Death Stranding 1.02:
- Added UI fixes
- Fixed crashing issues
- Addressed blue screen issue
- Fixed audio related issues
- Addressed stuttering and lag fixes
- Fixed few glitches
- Under the hood fixes
DaS 3 patch lista... 300+ soros.
És akkor miért várok legalább fél évet, de inkább egyet? :-D
Ez valóban azt sugallja, hogy el akarnak sunnyogni valamit. Vagy azt, hogy jóval gyengébb a vas, mint a konkurenciáé, vagy pedig azt, hogy továbbra sincs semmi olyan tartalom az új gépre olyan állapotban, hogy azt meg lehetne mutatni. Vagyis, csehül állnak az exkluk tekintetében. A fene tudja, mindenesetre erősen azt sugallja a dolog, hogy valami gebasz van arrafelé.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
talán 1 BP-n valamikor valami gameshow mellé besuvasztva, de kb. ezt tudom max elképzelni 😄
én is bírtam az E3-at, nagyon durván ömlöttek az infók meg a megatonok - és ez régebben mégdurvább volt... megvolt a feelingje, én tök vártam mindig, meg évről-évre követtem a streameket, amióta csak vannak..
sajna már ez sem a régi, szerintem egyre többen fogják elhagyni évről évre, és ez marad ilyen streamer """arcok""" meg 1-2 kiadó szánalmas bohóckodása és vergődése, amitől végére már egy TGA sokkal durvább és nagyobb lesz évvégén..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.14. 08:39:48
Én nem vagyok egy nagy E3 rajongó, de azért az csak egy olyan hét volt, amire a világ odafigyelt. Tavaly azért nem voltak ott, mert nem volt mit megmutatniuk, idén viszont lenne, ráadásul egy olyan dolog, amire a fél világ kíváncsi: az új konzol.
Nyilván ők már tudják, hogy milyen lesz az új vas, így ízt is, hogy vajon jobb-e, mint a Mikróé. Ha jobb, akkor nagy ziccert hagynak ki azzal, hogy ezt nem a teljes világ előtt mutatják be az E3-on. Ha meg rosszabb, akkor lehet, hogy a szél innen fúj, és inkább kis eventeken próbálják a meglévő bázist tovább magukhoz kötni, kicsit "csendben" leplezve le az új hardvert.
PS5 II PSVR