status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>>menü, beállítások, grafika, zajok, performansz, hitboxok, különböző játékmechanikák, ilyesmik rendben vannak
nekem pont a menü egy szívfájdalmam, hogy már ide is beivódott ez a képernyő közepén áll a karaktered + player ikonok/bannerek stb... ez sztem kikúrt gagyi és klisé, én szeretem, ha van legalább valami minimum átfedés a folytatások között (gondoljunk akár a FROM gamekre, annyira tipik az összes játéknál az a menü meg HUD :D) - de nyilván a menü lényegtelen..
>> kiszedték a végtelen töltényes alap pisztolyt, helyette jött (vagy vótmá? nem használtam) chainsaw-val való ammo töltés, ez kurvaszar, én az előzőt kb a pisztollyal toltam végig
én esküszöm, észre se vettem, hogy nincsen :D
>> - aranyos hogy 2 frakció harcol a játékban, de nem sebzik egymást és ettől olyan buta az egész - inkább verné mindenki a játékost, azt érteném
ez tényleg elég gagyi, viszont ha odamész hozzájuk, akkor meg egyből mindkettő téged támad, full wtf :DD
>>- kicsit motion sick vagyok tőle, pedig az fps stabil, fov 90, motion blur off, valami mégse stimmel..
az ideális FOV beállítással még egy játéknál se szenvedtem így, nálam asszem 98-100-on van vhogy, de közel ülök egy 27"-hoz..
az a baj, hogy játék és játék FOV-ja között is k nagy különbség van sokszor :(
@dark:
hogy érted, hogy hogy értem? :DDD