PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS5 II PSVR
Egy szimpla kérdés volt.
Gondolatolvasó nem vagyok.
Nem is érdekel az amiről most szó van, max titeket.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Köbö onnan vettem, hogy volt egy alkalom vagy 2 mikor mondtam hogy vegyünk Xbox-ra felesben, és azt mondtad, te inkáb nem mert jobban szerted ha neked megvan a játék a saját profilodon egyedül.
Ezért csodálkoztam, már nem tudom melyik játék kapcsán volt.
Na látod ezaz, honnan lehet szerezni kulcsot eleve fél áron.
Ezekszerint nincs hozzá link. Ok
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Majd leírom, hogy milyen a sétaszimulátor.
PS5 II PSVR
Amúgy a klasszik címeket meg egy barátommal szoktam felezni, immáron csupán vagy 6 éve. 😊
Amúgy most már leírom a megfejtést, bár mások ezt egyből vágták. Logan 11k-ért árulja a kódot a jatekaim.hu-n. Tőle vettem, a barátommal meg felezem az árát, így jön ki 5500-ra a DS.
Az, hogy honnan van a kód, nem tudom, és azt sem, hogy hogy tudja fele áron árulni, mint a lemezes játékot. Gondolom ugyanúgy, mint annak idején Iceakos.
PS5 II PSVR
Aláír valami szerződést, aminek még a nevét se ismerem..."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Úúúú Darky, inkább ne szólaltál volna most meg. :-D De tényleg.
PS5 II PSVR
Egyedül ami gyenge és sokszor erősen látszik az a kb 0 AF :/
Ennek a gennek az egyik legnagyobb gyengéje. PS5 valószínű ezt orvosolja már
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
RDR2? 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
az a kutya 😄DDD
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
no, én ch3-on vagyok tegnap este óta 😊
tömören-röviden: szvsz, _mint játék_, szar. 😄 vagy ha nem is szar, de nem olyan jó.
_DE_ ennek ellenére mégis beszippant, mert nagyon durva a világa és atom mindfuck, meg visz előre iszonyatosan a story, és Mads Mikkelsen szerepére leszek a legkíváncsibb 😊 de amúgy full nongéming az egész, kicsit unalmas ez az állandóan A-ból B-be, és már rosszul vagyok, amikor meglátom, hogy milyen kurvamessze van a következő pont... 😄
mellékküldiknek full nem látom értelmét, ahogy annak se, hogy 1-2 lájkért más csomagjaival szopjál.
a motoros közlekedés az tényleg okádék szar, ott tuti szabadságon volt végig az a kollega, akinek ezt kellett volna implementálnia - mert az még hagyján hogy nagyobb köveken elekad az első kerék, de hogy kisebb kavicsoktól is úgy pattan fel, mint valami papír lenne... aajh 😞 nagyon rossz, nagyon lehozza az ember ez, erre figyelhettek volna azért egy ekkora címnél... ki a picsa bólinthatott erre így rá?!
az a baj, hogy szerintem rohadtul repetitív a játék, hogy annyiból áll nagyon sarkítva egy küldi - legalábbis chapter 3ig bezárólag egészen biztosan - hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és oké, jönnek újabb itemek meg kis további segítségek, de akkor se vagyok hasra esve tőle...
ami durva élmény mondjuk, amikor battyogysz és megszólal a zene, azokat nagyon eltalálták - de ezeken kívül történő dolgok azok úgy mehh. kajak mindig a cutscene-eket várom, vagy esetleg a pihiszobában néha érdemes olvasgatni az archívumból ezt-azt, az hozzátesz még a storyhoz sok magyarázatot 😊
szal én nem biztos, hogy én ezt bírni fogom végig, pláne hogy mostanában lehet nem is fogom tudni folytatni, max pár órát még a jövő héten... lehet majd youtube-on megnézem az átvezetőket együtt csokorban, azt kész :'D
az biztos, hogy durva szereken van az öreg Kojima, és egy meg nem értett zseni - de lehet jobban állna neki egy film készítése inkább, vagy valami quantic dream-szerű "játék"..na így hirtelen ennyi egyelőre részemről, várom a kőzáport 😄
ellenben azt nem tudom, hogy egy 6 éves hardware-en hogy tud ilyen durván kinézni egy játék - habár eléggé rece-party base PS4-en, de érthető 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.10. 22:23:20
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na. Nem akartam, mégis írtam róla.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 20:59:33
Kojima agyfasz(vigyázat spoileres, MGS sztori tl/dr):
De igazából nem emiatt őrület Kojima legtöbb játéka, hanem a sok apró részlet ,infó, felesleges, de színesítő tényező amiket belezsúfol az alkotásaiba. A milliónyi 4.fal áttörés,filmes, zenés utalás, új technikák alkalmazása(játékbeli és hardware szinten is). A játékvilág David Lynch-cse 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.10. 20:54:04
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy szarkazmus volt?<#conf>#conf>
Logan-nél van kód. 3 féle játékhoz is
5500-é van Ulthanito-nak DS kod
Aláír valami szerződést, aminek még a nevét se ismerem...
Ezzel előrébb vagyok. 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
/megjelenés után nem nagyon lehet kapni már ilyeneket. Nagyon kevés CE jön be mindenből, és csak előrendelőknek szokott lenni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.10. 19:34:51
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy ha van ennyi ész, kiszámolhatod hogy ez a rendes ár negyede, nem a ~fele, csak halkan jegyzem meg, még a 12k is csak a fela 21-nek.
Még 12-ért is kíváncsi vagyok honnan szedik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 19:22:22
Nalátod. Ehhez kell továbbtanulni!
12ért is gyanusan olcsó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.10. 18:55:20