PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak haverokat, ismerősiöket, akik azt mondták ez biztos nem így lesz. Kojima tuti nem csinálna csak egy mászkálós játékot, nem lőtt le mindent gameplay-ben mérve.
Nem a francokat nem.
Sokan egy illuziót teremtettek a játékhoz, a nagy hype miatt, képtelenek voltak elhinni, hogy márpedig ez télleg csak erről fog szólni a story-t kivéve...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
igazi chill játék, beteg átvezetőkkel, brutális graffal, nagyszerű kameramunkával, zenékkel és voice actingal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.11.03. 12:44:54
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.03. 12:40:17
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.11.03. 12:37:56
Amúgy megint igazam lett.
Ez a játék pont az amit én vártam a legelső gameplay alapján.
Meglestem a beszámolót az IGN-től.
Ezzel még utólag később se fogok játszani.
2 okból veszem meg.
1. Támogatom a magyar felirat miatt
2. Így Anti bácsinak is segítek hogy neki olcsóbb legyen ezálltal, mert ő viszont játszana már vele. Legalábbis tudtommal.
:)
Nekem lesz más játék amit nyúzhatok :)
Annyi hogy magát a story-t majd meglesem neten.
Remélem tudjátok is mit vesztek :D
Miért pont a D4 maradna ki?!
Annyi,hogy nem Ps4-en hanem még Pc-n és X360-on.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
/Amúgy írhatnál sűrűbben, nem csak akkor, ha valami kiveri a biztit. Látom, hogy neked sincs már annyi időd játékra sem, de szívesen olvasnám a véleményed más témákban is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.03. 09:21:23
A D2, D3, D4, Van Helsing, POE stb. ugyan úgy ARPG, csak más minőség, más világ. Máshogy táűlalja ugyanazt.
A Dark Soulsok és klónjaik, a COD-ok, a Doom-ok, az autóversenyek stb. csoportja ugyan azt a stílust képviselik. Megveszik, megveszitek ugyan azt stílus változtatás nélkül X alkalommal, mert az a stílus tetszik.
Minek változtatni a stílusán? Akkor más lenne a célközönség is. Azért, hogy akiknek nem most inge azok vehessék magukra? Ennyire fáj egyeseknek, hogy nem passzol rájuk ez a ruha? :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.11.03. 08:32:55
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Az előző a WWE2K20 volt.
Remélem, hogy ez egyre elterjedtebb gyakorlat lesz, és végre eljutunk ezen a területen is oda, ahová már vagy két évtizede kellett volna.
PS5 II PSVR
Gondolom te is, Moby is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én pl nem akarom, hogy más legyen, nekem jó így is, én csak azt mondtam, hogy abból a rengetegsok pénzből valamit lehetne virítani(nem nekem, rajongót az sem csinálna belőlem). Egyébként ennek analógiájára a ubisoftot se kell szidni, csináljanak csak olyan assacreedeket mint eddig, hisz assacreedben ők a legjobbak, és jól van ez így! :D
És random behettesíthető bármelyik nagy, copycat franchise.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.03. 06:39:09
El se hiszem..
Sokan másnak akarják de közben nem érdekli őket,nem rajonganak a sorozatért de mégis legyen más.
Hát rohadtul nem lesz más:D
Így van ez,ne is legyen,áldom őket!!
Maradjon meg a Diablos,felülnézetes HC hack&Slash!Ebben a legjobb volt és az is lesz!Lehetnek klónok,nyomába se érnek
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de nekem aki állandóan ezt a szart nyomkodom, a kiemelkedő játékok közt vannak ezek, és amennyi van belőlük, végtelen ideig el lehet velük baszkurálódni :)
nekem Monument Valley volt a best talán így hirtelen :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.02. 21:25:15
nekem a képernyőbökőből a Lost Lands sorozat jött be, meg a készítő többi játéka, érdemes ránézned, az bőven jó egykézzel is
elég tartalmasak, 1-1 részben simán van egy 6-8 óra, plusz tökre szép, van egy ..... sztorijuk, és a free verziók totál nem pofátlanok
Nem lehet kompetitív multit tolni a precíz irányítás ilyenfokú hiánya mellett. Vagyis biztos lehet, én nem tudom. Se komolyan venni. Ahogy írtam elmókázni oké. Bár szerintem elmókázni is jobbak az ilyen képernyőböködő játékok. Sokkal inkább valóak erre a tapitapira.
A nagygépes codban meg nyilván minden lukamon fognak megcsinálni, amíg össze nem szedek pálya/fegyó/mindenismeretet. Deaz mindig ilyen :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.02. 21:18:54
nem mondom hogy a codban is ez történik, nem akarom elvenni tőled hogy brutál alázó józsi vagy benne, de eddig az összes "nagyobb" névről kiderült a fenti
és igen, hivatalosan azt állítja az adott játék hogy a tutorial / első pálya / első próbálkozás van botokkal, de valójában nem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mobilgéming meg mehh... nem lehet komolyan venni ezt :D vannak nyilván "fullos" portok, pl. GTA Chinatown Wars, vagy GTA VC/SA, és társai, de ezeknél meg a fostos irányítás jön ki... lehet persze erőlködni ilyen mindenféle huszadparty kiegészítőkkel meg controllerekkel, de akkor se lesz az igazi, egységes platform...