status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ide meg annyit hozzatennek (az amugy a szambol kivett mondatokhoz), hogy ez a szerencse dolog nekem ugyanott van a fejemben mint a stressz:
    - mutassa meg barki hogy mik ezek
    - milyen ERDEKES hogy en nem stresszelek es szerencsem van, mikozben egyiket sem tartom valos dolognak
    - milyen ERDEKES hogy aki ezeken kattog, az szerencsetlen, es stresszes
    szoval azt mondanam, hogy ha kikapartad magad a csoro csaladbol (en egyebkent szinten), akkor tegyuk fel, hogy nem szerencsed van, hanem pl egyszeruen eleg hamar elkezdtel... tenni, barmit, amig mondjuk a masik az nem csinalt lofaszt se, mer nem kenyszerult ra

nem beszeltem arrol hogy megerteni a noket, az kapufa :D de ha pl kommunikacio fejlesztessel elered, hogy ok teged jobban megertsenek, mar nyertel, nem is kicsit
    es igen, sokszor meg kell szorozni -1gyel amit mondanak, de ennek tudataban lehet veluk "mit kezdeni", mindamellett hogy persze, bicskanyitogato hogy basznak egyenesek meg erthetoek lenni, meg igen, nekunk extra munka allandoan kitalalni hogy mit akarhatott mondani, dehat pont errol beszelek: ha belerakod az extra munkat, megterul
    csakhat persze, nekem is van olyan hogy a hatam kozepere se kivanom az ilyen "talald ki mit akarok" jatekokat, de belemegyek, mert valamiert ot ez boldogga teszi, es akkor meg miert is ne?

most a "kedvenc" HIIT-em:
    1. egy helyben futas terdemeles
    2. egy helyben futas sarokemeles
    3. negyutemu
    4. felules
    5. fekvotamasz
    6. mountain climber
    7. jumping jacks
    45 mp gyakorlat, 15mp szunet, 4x csinalom vegig a sorozatokat, a sorozatok kozott nem tartok extra szunetet, tehat 28 perc az egesz, plusz egy rovid bemelegites + rovid nyujtas, olyan 35, max 40 perc alatt meg szoktam lenni
    nekem ez valt be nagyon

pecs az szep, legalabb jokat lehet futni arrafele! (nem panaszkodok, szegeden is)