status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
az edzéshez néhány szösszenet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az edzés részével (is) teljesen egyetértek, én tavaly májusban kezdtem el a kondit teljesen egyedül, azóta heti 3x - de minimum 2x - járok egy 1,5-2 órás meghalásra, szerintem kurvasokat számít; mind önbizalomban /legyen az akár "fizikai" vagy "mentális" aspektus/, mind külső visszejelzésben (értsd: csajok, vagy körülötted levő emberek), mind egészséget tekintve kurvajó, mind tekintélyben - meghát ezaz, hogy ott ha kimaxolod, akkor nincs gondod az alvással - max ha annyira fáradt vagy, hogy már elaludni is nehezedre esik :D
ahogy hallottam anno, az "edzés gerincet ad"... és k nagy tény, magam sem hittem el, és legyintettem rá rohadt sokáig, én is be voltam világéletemben oltva sport ellen, de rájöttem, hogy ez címeres faszság, és igen is mozogni _KELL_ - pláne esetemben, mivel én is ülőmunkát végzem gép előtt - és otthon is a gép / TV előtt poshadok sokat... úgyhogy tényleg sok dolog miatt érdemes és kell is :)
egy a lényeg: LEGYEN CÉLOD, legyen motiváció - legyen az akár az, hogy te 150-200 kilót akarsz kinyomni, 10 km-eket lefutni sprintben, 50es karokat, atomszálkásnak lenni, erősnek lenni bunyóban, bármi, csak motiváljon valami, ami miatt elmész kondiba :)
..jah, és nem szabad abbahagyni, akkor sem, ha úgy érzed hogy stagnálás van akár külsőben, akár teljesítményben... NYOMNI KELL MINT AZ ÁLLAT :)
...kivéve, ha az egészséged átmenetileg nem engedi :(
én célomat le sem írom, mert poénból álltam neki - de a végén rájöttem, hogy kurvajó, hogyha néha-néha megnéznek a csajok, úgyhogy folytatom is :D
kajára úgyszintén érdemes figyelni: nagyon nagy részt azon is múlik a fejlődésed - és nem arról van szó, hogy aszkéta életmódot kell folytatni, mert nem versenydiétázunk, de egy 70-80%-ban hetente nem árt, ha nem szart zabálsz, meg tisztában vagy a kalóriákkal és a makronutriensekkel, meg tartod a ~3 órás étkezési intervallumot :)
...én se tudom mindig tartani, képtelenség is, de igyekszem :)
btw, tök örülök, hogy belefér a topicban itt ilyen és nem megy az anyázás non PS4-related cuccok miatt ^^,
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.12. 13:47:29