PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nyilván sok olyan game is van, amivel utólag már egy percet nem tudnék játszani, holott pár évvel ezelőtt még imádtam :D
Most nyáron is összeköltöztem volna valakivel de átcseszte a fejem sajnos.
Pedig pláne most a mai játékok mellett ha arról lenne szó, akár egyik napról a másikra is letenném a kontrollert.
Mostanság unaloműzésnek játszom.
Zenehallgatás amit nem hagynék fel meg pár filmet.
De a játékok töredéke is csak kicsit köt le. :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
azóta már lehet, hogy iroda is van (sanszos szvsz) - de akkoriban még biztosan nem volt így erre kifejezetten szeparált hely - legalábbis én nem tudok róla :)
Nem tudom mi lehet velük, de ahogy nézem fojesz már GK főszerkesztő, meg HSWS.hu-nál vmi project manager:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.30. 15:31:38
Adversus solem ne loquitor
Nekem változó. Van hogy nappal, van hogy este melózok.
Van hogy 8 van amikor 12 órát, random.
Korházban beteghordás. :)
Szimplán kevesebbet alszok este mint egy átlag ember :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.30. 15:17:05
Ha lenne bármire 8-10 órám naponta, én sem vennék ki szabit. Soha. :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.30. 15:12:15
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Októberben 12 volt az egyetlen nap amikor otthon voltam. Ebben a hónapban...
Az csak a véletlen műve hogy akkor volt a születésnapom.
Én sokéve nem voltam tàppénzen. ?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.30. 14:54:34
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.30. 14:53:54
Tudom, ez most nem szar. Állítólag.
PS5 II PSVR
<#zavart2>#zavart2>
Sejtettem, hogy ők ilyen bérfirkászok, akik távolból dolgoznak, nincs ott iroda, vagy szerkesztőség, bár azt nem gondoltam, hogy sosem találkoznak.
PS5 II PSVR
gamersyde tényleg fasza vidikre, mert a youtube borzalmasan lerontja a minőséget ugyebár - viszont sokszor késve / nem is kerül fel egy adott tréler :(
meg Daks, Mast3rmind, meg még nem is tudom kik voltak már :D nem velük volt a "bajom", félreértés ne essék:) atyaég, de rég volt... 2006-2007 körül :D
picit néha hiányzik azért.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.30. 13:53:54
Videogamer
VG247
Eurogamer
Polygon
Gamesindustry.biz
Kevesebbszer:
Kotaku
IGN
Gameranx
TheSixthAxis
Anno nagyon kedveltem, pár éve megszűnt sajnos: Joystiq
Van ennél több is, de ezek a leggyakrabbak.
PS5 II PSVR
Ömlesztett géming hírek:
VG247
Gamerant
Eurogamer
Kotaku
PCGamer
Techno:
Digitalfoundry
Videók:
gamersyde
PS related:
Pushsquare
RPG Related:
Rockpapershotgun
Japó related:
Gematsu
Amúgymeg reddit+resetera.
GK-t meg hagyjuk, szutyok - mondom ezt úgy, hogy én is híreztem ott anno, de elég volt nekem abból a bandából egy életre:)
de jogos, mondom én is a külföldi sajtót preferálom, már csak a gyorsaság miatt is... itthon rengetegszer ilyen 1-3 nappal le vannak maradva a hírekkel..
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.10.30. 11:13:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
még a szaros bétába is szerintem belepakoltam egy 10-20 órát legalább, annyira imádtam a fizikát benne :D
bár persze közrejátszott az RMAH cigánykodás is, az is vitte előre az embert részben...
de jah arra emlékszel, hogy Infernon (az volt a legnehezebb, 4. nehézség asszem, Tormentek még hírből se voltak) ha nem volt ilyen baszó cuccod és 100-200-as allresed mindenből, akkor szó szerint 1 ütésből lekapott a legelső mob:D kicsit túl lett tolva...
de talán tanultak ezekből, és sikerül elsőre is egy jobb játékot összedobniuk - bár nyilván itt is kell jópár év, amire kiforrja magát...
úgyhogy majd 2025-26ban lesz egy jó D4ünk <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.30. 10:43:53
valahogy a többivel nem ugyanaz volt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szoval ha ki is dobja a blizz mondjuk mittudomen jovo nyaron, akkor mondjuk 2021 nyaran fogunk tudni egy jot jatszani :)
a grim dawn egyebkent nagyon fasza arpg, hardcore karakterrel kifejezetten elvezheto, azzal szerintem el tudsz lenni 1-2 honapot
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az hagyján, térkép se volt, rajzoltad kockás papírra a Beholder térképet :)
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2019.10.30. 10:22:46
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bakker, ki kéne próbáljam majd azt is... :D
mondjuk én most valahogy egy odabaszós, hosszú, fasza endgame-mel bíró ARPG-re (mondjukkkkkőőőő....egy Diablo 4 <#idiota>#idiota>) vágynék leginkább, de arra még várhatunk egy pár évet :(
de pénteken Blizzconon úgyis villantják, 99% - a kérdés, hogy mennyi évet kell még rá várnunk :(
...vagy egy kövi soulsra / Sekiro 2-re/ Bloodborne 2-re, dehát bilibe lóg a kezem..
viszont még lehet visszacsábulok az Overwatch 2-re is a végén :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.30. 10:20:25
manapsag inkabb azert akad el az ember, mert bugos a jatek <#idiota>#idiota> nem nagyon kell gondolkodni :(
komolyan mondom feludules volt a Greedfall hogy nem mutatta villogo piros felirattal hogy hol van az adott kuldetes kovetkezo lepese, hanem leirasbol neked kellett megkeresni
hol van mar az, hogy neked kell a jatek terkepere jegyzetelned, hogy kesobb megtalalj dolgokat? :)
dehat latszik is, anno egy tomb raiderrel honapokig elmolyoltam, most meg a -nalam- ev jateka 3 napig tartott, tobbek kozott mert annyit nem kellett benne gondolkodni, hogy melyik bolygo hol van a terkepen.. :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mára ez már annyira elképzelhetetlen, hogy 1 hónapon át addig malmozzon az ember... :D
mondjuk a dologhoz tartozik, hogy nem igazán volt olyan game így hirtelen az elmúlt években, ahol annyira elakadtam volna (talán a The Witness, dehát azok a puzzlék totál emberfelettiek szvsz... :DD)