status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem amugy nem beszelunk masrol
    azt irod az a problema hogy nem talalod a kozos hangot a masik fellel a kommunikacioban
    oke, nekem ezesetben az lenne a reakciom, hogy dolgozok a sajat kommunikaciomon (pl olvasassal, kulonbozo kommunikacios gyakorlatokkal, meghat a legfontosabb: tapasztalattal, azaz keresnem a lehetoseget minel tobbfele emberrel valo beszelgetesre)

ez azert duplan pozitiv, mert a vitak (amik lesznek igyis ugyis, hisz a csajok azert elegge problemagyarok, tehat ha minden rendben van sincs rendben minden :D), szoval a vitak is pont kommunikacioval oldhatoak meg, szoval minden szempontbol hasznos fejleszteni, es hat igen, ha oszinte akarok veled lenni, igy kivulrol okoskodva en is azt latom rajtad, hogy lenne hova elmozdulnod a temaban (mint amugy mindenkinek, de az most lenyegtelen)
    es abbol kell kiindulni, hogy jo esellyel nem a csaj fog megprobalni fejlodni, es ezaltal kozeliteni feled, szoval rad harul a dolog :)

alvasra: persze hogy fejben dol el, de ha szetcsapod magad egy jo edzessel, nem lesz se erod se kedved agyalni :) plusz ugye termeli a szervezeted edzes hatasara az endorfint -> jo kedved lesz -> nem agyalsz -> alszol mint a delibusz
    es nem mellesleg azt talaltam, hogy fejben is sokkal kesobb faradok el, ha edzek, merhogy az edzesen "tanusitott" figyelem meg koncentracio az veszettul fejleszti a gondolkodast
    na de anyway bicaj az kurvajo, lehet nalad boven eleg az testmozgasnak, foleg ha belegondolok hogy hanyan vannak korulottem, akik semmit nem mozognak, autoval jarnak dolgozni, es egesz jol elvannak, kulonosebb problemak nelkul - mas kerdes, hogy a "kulonosebb problemak nelkul elvannak" vs "jol erzik magukat a borukben, es a fejukben is viszonylagos rend van" az jo esellyel kurvamessze vannak egymastol...

szoval en tovabbra is azt szorgalmazom (nem csak neked, mindenkinek a kornyezetemben), hogy neha tessek leulni oszinten beszelgetni magaddal, vegiggondolni mit miert csinalsz, aztan ha valami van ami nem tetszik, valtoztatni rajta
    ha meg minden tetszik, akkor ....
    ... hazudsz

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.03.12. 13:24:25