status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nálam igazából nem maga az elutasítás a gond, mert az csak egyszeri dolog lenne.
Nálam a probléma, hogy túlságosan tudok szeretni embereket és nem is kell hogy elküldjön, sőtt ha csak ennyi történne nem is lenne gond, megy a másik.
Csak amíg én abban a tudatban vagyok hogy mintha kedvelne, szeretne az illlető, nagyon odafigyelek rá és ha esetleg egyik nap rájön a baj, akkor az ilyen flegma dolgok, meg amikor éppen idegesek, de semmit nem tette. Vagy írsz, mondasz valamit és full félreértik.
Vagy rendszeresen van olyan hogy bővebben kifejezem magam írásban és nem értik mit akarok mondani, ne írjak sokat, hanem csak pár szavas kommenteket, mondjuk ha face-re írok valakinek. De én meg nem értem sokszor azt amiket ők írnak, se mondat eleje, se vége és full sokszor félreérthető, mert ugye ők abba vannak hogy a fejükben tudják mikor milyen témáról írnak te meg találd ki.
És rengeteg ilyen felesleges viták voltak régen.
Meg mikor panaszkodnak, te probálsz segíteni, mondod hogy ez így meg úgy valóban nem jó. És utána elkezdenek védekezni és visszatámadnak hogy miért mondok ilyeneket, nem is annyira rossz neki, meg majd megjavul a helyzet. Nem hogy változtatna rajta, vagy elfogadná a segítségemet.
Hát tudok aludni, de ez is inkáb nálam szerintem agyban dől el, fizikailag nem érzem magam fáradtnak, csak sokszor annyira unatkozás is van, hogy játszani sincs ked, és tv-zek inkáb, azt alszom.
Mondjuk év eleje óta már azt csinálom, hogy éjfél után szinte nem is maradok fent, semmi miatt, van hogy 22:00 kor is már elmegyek feküdni. Szóval most ebben a 3 hónapban sokszor volt hogy túl korán is felkeltem már.
Vagyis inkáb szellemi szinten van néha fáradtság nálam, fizikailag munka szempontból meg ilyenek nincsen gond.
Munkahelyem miatt mozgás is van bőven, meg ugye ha jó idő van a bicajozás meg pláne.
Beteg se szoktam lenni, azt leszámítva hogy évente egyszer ilyen tél végén begyullad a torkom, köhögök 1-2 hétig és ennyi. De nem leszek taknyos.
Most idén még ez se volt.
Pár éve azt csinálom, hogy mindig még akkor is ha nem vagyok szomjas, iszogatok 2-3 óránként valamennyit. És ettől is úgy érzem sokkal kevésbé vagyok beteges. Még a megfázás is ebben a kis köhögésben merül ki mindig.
Pedig aztán nem szoktam törődni semmivel ha a családban bárki beteg, akkor is odamegyek a közelükbe. Korházba meg pláne.