status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Senki nem mondta, hogy ne játsz :) Csak azt mondom, hogy valamire mindenki rá van függve kisebb-nagyobb mértékben. Nálam pl. a játék dolog hullámzó. Ha van olyan cím, amire rákattanok, akkor tényleg előfordul, hogy nem lehet levakarni a monitorról, ilyen volt az első Dark Souls. Idén eddig viszont uborkaszezon volt, és hiába van masszív backlogom nekem is, még hétvégén sem toltam 1-2 óránál többet, hétköznap pedig szinte be se kapcsoltam a gépet. Most ez változni fog, mert jönnek az első nagyágyúk idén. Ez függőség? Lehet.
Ezen kívül heti egyszer szoktam alkalmat teremteni némi alkoholizálásra. Ha barátokkal beszélgetve, akkor úgy. Ha egy sorozat előtt fröccsöt iszogatva, akkor úgy. Erre van igényem, azt nem mondom, hogy szükségem van rá, de szeretem. Ha nem jön össze valamiért, akkor viszont nem rágom a rongyszőnyeget. Valamint ha random módon megkínálnak teszemazt egy pohár borral, akkor azt visszautasítom, mert nem az alkohol ténye a lényeg ebben az egészben nekem, hanem a folyamat, és a körítés. Zacher szerint ez már feltétlen függőség. Mások szerint nem.
Felfogás kérdése, de nem jelenteném ki szilárdan, hogy nem vagyok függő.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.03.11. 09:48:31