PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyen ki szabit, azt tolja. Olyat én is csináltam már.
Amúgy meg hülyeségeket beszélsz a Detroitról, de most nincs kedvem leírni, hogy miért. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.10.30. 07:38:45
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Moby ha hallod, jelentkezz..
Vége..
Czz-sszzszszzszz (ez volt a CB rádió hang)
Ne akarj te táppénzre kerülni, se novemberben, se sohasem.
PS5 II PSVR
Akkor az tulajdonképpen a kontrollert emulálja és játszható vele minden ps4-en?
hori tactical assault commander pro
Fps-hez kéne jobban pl Borderlands 3.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egész, a piac gyakori figyeléséből áll, minden komponenset illetően. A saját alkatrészeid átlag életkora nem nagyon lehet több soha 1-2 évnél, az eladhatóság és a garancia miatt. Mindenre feltétlenül 3 év gar kell, hogy eladáskor versenyképes legyen. Szinte mindenen bukni fogsz, csak nem mindegy mennyit. Pl. veszel a piacon egy használt i7-es procit, mindenével 90.000 Ft-ért, még 2 év garral. Ezt hajtod 1 évig. Erősen esélyes, hogy 1 év múlva 85.000 Ft-ért röhögve eladhatod és még mindig garos, így vonzóbb, az procid meg esélyesen 95.000 Ft lesz, ergo 10k különbséggel megint előre léptél és folyamatosan a víz felszínén evezel, maximálisan "versenyképes" konfiggal.
Nagyjából a C64 + 1541/II óta ezt csinálom és működik. Viszont most, hogy a csúcs felé járok (8700k + OC-s 2080S, 2x16 3200, 500 nvme), így már JÓVAL kisebb az esetleges vevők köre és jóval esélyesebb a nagyobb bukó, itt nyilván a GPU-ra gondolok. Éppen a héten futott át az agyamon, hogy a 8700k akár mehetne is lassan és 9700k-ra válthatnék cirka 0 Ft-ból, de ráér, még a procimra is van bőven gar, meg nem indokolja egyelőre semmi a sietséget. Nekem ebben a konfigban szó szerint ott a Sega Megadrive ára is a C64 mellett és most fel nem sorolom, hogy még mennyi mindené...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az A64 40 rugó volt
mitől lenne az veszélyes hulladék?
szerintem még a pentiumos alaplapom is elindulna
sőt a 80 megás conner vinyóm is
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2019.10.30. 02:16:49
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát ez lenne az utolsó amire gondolnék Ps5-re😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na végre EA ad elég időt DICEnak egy normális BFre. Tehát jövőre nem jön az új konzolokkal, ahogy arra számítani lehetett.
Ha igen, dobjatok homlokon egy linkkel thx!
Ez a platform elsődlegesen kontrollerrle megy minden téren, amit lehet venni az megy mindenhol hiszen kontrollerként kezeli a ps.
Natív bill + egér support csak néhány játtékhoz van, ott is megoszlanak a vélemények, ki szereti ki nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.29. 20:46:47
Ps4-re találtam jó játékokat mint a god of war, horizon zero dawn, megvettem rá a Borderlands 3-at is meg még sorolhatnám. Egy problémám van vele, hogy sok játék nem akar menni egér/bill kombóval. Pedig gondoltam rá hogy veszek Ps4-re, lehet venni külön rá de nem tudom menne-e a Borderlands 3 vagy más. Ja még egy gond hogy paszta csere kéne de csesztek visszaírni a konzolvilágból..
Amúgy ez az Outer Worlds támogatja a hdr-t meg a 4k-t?Mert akkor lehet inkább Ps4-re venném
Ezzel viszont kevesen tudnak élni. A többségnek marad a cserebere gigabukóval.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.29. 20:13:04
Adversus solem ne loquitor
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tőlem szidhatja bárhol, csak ne a ps4 topikban
mert leírod, de minek? senki nem fogja emiatt eladni
de legalább jól az orruk alá dörgölted
aki meg vesz, de nem igazán van elhalva tőle, az meg maradjon csöndben, oké 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha valakit érzékenyen érint, reklámnak veszi törölheti.
Das 3-at elővettem mostanság.
Próbáltam NG+-ban egy 111-es karival mennyi lenne nekem végigrohanni a fő story-t.
~2:33:00 lett az eredmény. 😊 és 4 halál.
Igaz ilyenekkel ritkán játszom, de objektív szemlélettle nem csak az általam kedvelt játékoknaka stílusát vettem alapul, hanem amiket ismerek. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.29. 17:10:40
Szal légyszi, ne kérdezzél vissza.
Tevagy az egyetlen játékos, aki ilyen hellbladeeket úgy visz végig, hogy a sztoriról nem tud elmondani semmit, de 5x tolja végig ultrahardinsane-en azt az iszonytató alibivagdalkozást benne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.29. 16:39:23
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.10.29. 16:37:55
Vagy szerinted nincs semmi a csapkodás között meg a filmek közt?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.29. 16:28:02
én beleraktam 1-2 éve egy új 2TB-s Seagate Firecudát (SSHD), friss OS installal - érezhető volt abszolút utána a javulás 😊
érdemes amúgy a nagy rebuild datebaset letolni, vagy esetleg clean OS installt - de igen, utána szar mindent leszedni, bár beállításokat+mentéseket+galériát legalább lehet backupolni, csak a game file-okat nem...
sajna ez bennevan, de amúgy updatek is lassították sztem idővel az összes gép rendszerét, ahogy ez telóknál is jelen van, meg minden egyéb eszköznél... 😄 jönnek a "nagy" fícsörök, de a rendszer egyre kevésbé fluid...
Ez nálam sosem fordulhatott elő 😄 (bár az utolsó pró már két éves, és már nem is lesz másik)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.29. 16:05:59
Olyan japánosan! 😄
/Vagy polák sámánosan, kinek ahogy jobban tetszik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.10.29. 16:02:27