status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bármennyire is nehezemre esik bevallani, azért van igazság abban, amit írsz. Olyannyira, hogy pont hétvégén kaptam meg az asszonytól azt, hogy hétköznap esténként soha nem vagyok vele. Mert amikor hazajön a munkából (ő ér később haza), akkor kezemben a kontrollerrel talál a kanapén, aztán vacsorázunk, beszélgetünk, vacsora után én automatikusan ülök vissza játszani, ő meg mondjuk sorozatot néz, majd utána közösen mozizunk.
És azt kell mondja, igazam van. Valószínű, ha fordítva lenne, és mondjuk ő hímezne ugyanannyit, amennyit én játszom, valószínű idegbajt kapnék tőle két hét után.
Tényleg ez a jó szó, hogy megtanulta tolerálni a környezet, és az meg méginkább, hogy ez nem hobbi, hanem életvitel. :(
Gyakorlatilag szerintem abnormális mennyiség az, amit mi játszunk, ha ez heti 2 óra lenne, azt mondanám rá, hobbi.
Úgyhogy én el is határoztam, hogy figyelek arra, amit mond, és visszaszorítom a hétköznapi játékidőmet, mert azt kell mondjam, hogy tényleg antiszociálissá tesz.
De mondok más példát, voltatok-e már úgy, hogy játszottatok, és telefonon hívott egy barátotok, és inkább nem vettétek fel, csak mert annyira benne voltatok a játékban, vagy mert a telefonbeszélgetés idejét is inkább játékra fordítottátok? Mert nekem volt ilyen :(
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.10. 07:54:56