status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érthetően nálam nem a napi szintű (2 zsemle 1 kakaó) megélhetési költésekre kell gondolni ennél az összegnél.

Viszont ez csak egy dolog amivel ilyen formán lehet pénzt megtakarítani.
    Rengeteg "trükk" létezik és csak egy adalék a 0% hoz. Lehetséges abból a 0% ból -0.5% ot csinálni, csak azzal , hogy okosan használod a "kártyákat" és a havi teszem azt 10000 forintos törlesztésből csak 9950 lesz!
    Vagy, miért megyek hétvégén megnézni, megrendelni egy akciós szekrénysort a Kikába, ami már következő hétfőtől nem akciós. Természetesen már megrendeléskor tudom, hogy nem az fog kelleni, hanem az ami készleten van volt hétvégén is.
    Mindezt teszem azért, mert a következő héten kedden szeretném csak kifizetni, hiszen akkor már tudom érvényesíteni a mínusz 10+0.5 % további kedvezményt az akciós árból. Lehetőségek tárháza végtelen

De száz szónak is egy a vége.
    Én tudom kezelni ezeket a dolgokat, mert évek óta bennük élek (Nagyon jól).
    Viszont senkit nem akarok(tam) rábeszélni, hogy rohanjon hitelkártyát csináltatni vagy bármi pénzügy zsonglörködésbe most azonnal belekezdjen. Mert ennyi amit itt leírtam vajmi kevés ahhoz, hogy ez így ahogyan én csinálom működő képes legyen!!!!
    TÉNYLEG NAGYON KOCKÁZATOS tud lenni, minden pénzel kapcsolatos dolog.
    A pénz nem játék!!! Nagyon hamar adóság csapdába kerülhet az ember, tehát csak ésszel!!!
    Én 6*3 as ráhagyással élek, azaz bőséges "menekülési" pénzem van!
    Mert, amikor baj van, akkor az általában sokkal nagyobb, mint amire az ember gondolna. Közhelyes, de nagyon igaz " A baj mindig csőstűl jőn"l!!!!!

Ezért ne innen kerüljön ki a következő, akinek a szerencsétlenségéből én húzok majd hasznot.
    Hiszen érthetően amit én megkapok azt mástól veszik el!!!!

Mindenkinek jó játékot!