status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    0%THM
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én totál értem amit írsz....
    Biztos anyagi hátterem van és van megnyugtató megtakarításom, de még is azonnal rárepülök a nulla százalékos kamatra!
    Olyan szinten, hogy rendeltem Euronicsbe egy mavic air fly more kombót (400e) elmentem érte kifizettem haza vittem. Ez valahogy karácsony előtt volt 18 ban. Majd jötte az Euronics promo 2 napra rá, hogy OTP 0% THM stb stb... Drone visszavisz "téves vásárlás" és azon mód ugyan azt a Dronet kicsi veszekedés után megvettem 0 % THM re(minden papírt vittem magammal a hitelhez, hiszen felkészült vagyok). 400e szépen ment lekötések közé és keresett 12 hónap alatt ~22 ezer forintott. Mindezt úgy, hogy észre se vettem, hogy leszedik azt a pár tízezer forintot... Tehát nagyon jó az a 0% THM
    Mindenki jól jár, te mert nálad marad a pénz, azt teszel vele amit akarsz.
    A bolt jól jár, mert ez a lehetőség miatt nála veszed meg.
    A bankszektor is, mert ugye tudvalevő, hogy ezek a nullás cuccok mögött mindig egy hitelkártya lapul így mozog a pénz rendesen.
    Továbbá az sem elhanyagolható, hogy ezekkel a csip-csup dolgokkal, ha rendre visszafizeted a bank szemébe jó hitelesnek minősülsz és, , ha valóban anyagi megfontolásból kell majd teszem azt 50 milla akkor egy pici plusz pozitívum az elbírálásnál,

Viszont az érdekes, hogy egy bankszektorban dolgozó(t)nak (Ulthanito) ez miért nem így jön le elsőre, és miért inkább pont a csórósodott oldalát feszegeti !

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.02.18. 07:18:59