status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #102231
    Az excluk a hc réteget, vagyis minket mozgatnak leginkább, de belőlünk van jóval kevesebb. A többség olcsón akar népszerű játékokkal játszani, akár kompromisszumokkal.

A részlet kérdése a mai világban értelmezhetetlen érv, amikor 0% THM-re vihetsz cuccokat, nagyon gyakran árukeresős találatok első 3 találatának megfelelő kisker bruttóért. (Az más, ha 20-30%-os rablókamatokról van szó!) Amikor legutóbb 0%-oztam volt ott olyan idősebb pár, akik egy gyönyörű merci terepjáróval jöttek a 0%-os tv-ért és töltötték ki a papírokat, meg várták ki a sort. Ismerős körben is van, akik remekül keresnek, de egyszerűen a "meg se érzem" feeling miatt simán így vesznek termékeket. Nálam dettó az volt a helyzet, hogy megvehetem egyben, ha akarom, de nálam akkor azt meg is érzi a családi kassza (de nem olyan mértékben, hogy ne tehetném meg), vagy megvehetem kényelmesen online 0% THM-el, kb. 10 perc ráfordítással. Nem is volt kérdés.

Nagyjából 1998 óta FOLYAMATOSAN van 0%-os áruhitelem, a legkülönfélébb cuccokra... akkor egy hiper-szuper VHS magnóval kezdtem. Egyetlen egyszer szívtam meg, amikor anyám elfelejtette közölni, hogy jött egy csekk és betette egy random fiókba. Aztán jött a felszólítás, meg kb. 5.000 Ft büntikamat. Pontosan ennyi negatívumról tudok beszámolni, semmi többről, pedig szerintem már ilyen több százas nagyságrendben adtam fel csekkeket eddig, volt, hogy 3-féle 0%-os is futott egyszerre és nem érezte meg a kassza.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.16. 11:21:28