status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
The Order 1886
+ Korábban - konzolon - az életben nem láttam még ennyire jól kidolgozott textúrákat, helyszíneket... olyan szinten minőség, hogy az agyam elszáll tőle. Sokszor percekig csak azzal voltam elfoglalva, hogy hibát, ismétlődést találjak, de nem nagyon sikerült.
+ Őrületesen jó a fotó mód azon funkciója, melynek során az egész játék ledermed, mintha megállna az idő és te egy láthatatlan szellemként reppensz át a pályán és vizslatod meg ezer féle szögből a történéseket.
+ Ez a játék egy cover lövölde, és annak nem is rossz! Ha a GeoW single jó, akkor ez is simán az!
+ Teljesen oké a főhős és a 2-3 main kari is valid.
+ Nincs gond a hangulattal, nem mellesleg a játék játszatja magát.
+ Abs. érdekesek a fegyverek, nem mellesleg jól megoldott a fizikájuk! Némely úgy visszarúg, mint egy csataló... szerintem ez a része a játéknak, csak úgy, mint a textúrák közel perfekt szinten van.
+ Részemről én abs. nem unom. Kifejezetten érdekel, hogy mi miért történik.
+ Az irányítással semmi gond nincs, egyedül a futás van benne rohadtul bénán megoldva. (Tolod előre a kart és közben folyamatosan le is kell nyomnod. Nagyon kényelmetlen.)
+ Szép átvezetők, de eltúlzott mennyiségben.
+ Érdekes ez az alternatív Britannia
+ User friendly mentési rendszer
- megbocsáthatatlan fél megapixelnyi fekete csíkok
- ízléstelen film grain
- őrületes túltolt blur. Ilyen mosottas, szétkent szemetet utoljára 2003 környékén láttam, az akkori majdnem 1. gen LCD monitoromon. (Nejem amikor meglátta 2 mp után a következőt mondta: "Nagyon szép, de annyira elmosódott a mozgás, hogy már ennyitől érzem, ahogy irritálja az idegrendszerem." Ez így is van. Néha meg kell pihentetni az ember szemét, mert undormányos, gyomorforgató, prosztó, elviselhetetlen, vérlázító, amit a nép elé mertek tolni. Fogalmam sincs ez, hogy ment át a minőségi szűrőn, de erősen gyanítom, hogy a fix 30 frém és a HQ textúrák oltárán beáldoztak ezek minden mást. Mocskos ÁLLATOK!
- Rendkívül lineáris
- Érdektelen gyűjtögetős dolgok
- Beteges mennyiségű átvezető.
- Túltolt QTE.
- Max. 720p videó menthető belőle.
- Fotó módban repkedve gyakran észrevenni, hogy mennyire keservesen spóroltak ott ahol csak bírtak.
Az ember szórakozni és élvezni szeretne egy játékot, de amikor a technikai baromságokkal már az 1. percektől keserítik az életét, az úgy elég nehéz. Senki nem vár itt csodákat és nagyon is tudok elnéző lenni, sőt évtizedeket is képes vagyok visszaszellemülni, ha van miért. Abs. QTE és cinematic pr0n a játék, de ettől még fenntartja a figyelmem, még akkor is, ha a játék 40%-át nem látom a gyászkerettől, és jobban teszem azt is, ha keveset mozgok, mert a film grain és a blur benne vállalhatatlan.