status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Én még kivárnék ezzel, még mindig nem hiszem el, hogy nem a PS Now-ról van szó.

Üzletileg a döntés szerintem is fura lenne: az az érdekük, hogy az ökoszisztémájukra csalják a játékosokat (netán azt is hoznák PC-re? fizetős multival vagy nélkül?), hogy náluk költség a pénzt a royaltyért, illetve gyarapítsák a PS Plus táborát. Ez a lépés már inkább a (saját) hardvermentes távolabbi jövőbe mutatna. Persze Horizon 2 és PS5 hájpolására emellett jó lehetne. Mindazonáltal azt nem hinném, hogy egy-egy évekkel később dobott csonttól összeomolna a Sony, de ha day1 jönnének, akkor sem.

Az itteni búskomorságot viszont nem értem. Ha nem érinti a játékok gyártását (értsd: jönnek ugyanabban az ütemben, minőségben és "jellegben"*), akkor a játékosnak az a jó, ha jön mindenre.

Jóval érdekesebb, hogy egy boxos pletyka szerint pedig az új MS-konzol egy az egyben PC lesz, akár steamelni is lehet rajta, szóval vicces lenne, ha arra is érkeznének így PS4-exkluzívok, mert úgy már a hardverárak közelebb állnak egymáshoz, ahogy a "konzolosság" is.

De egyelőre ezekre pletykaként tekintek.

*Például nem butítanak le RTS-t PC-n, hogy kontrollerrel is játszható legyen.