status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #101494
    20-30k? Kit érdekel? Az olcsóbb árazása, csak a sokad rangú kérdés. A lényeg, hogy szinte minden játék vagy konzol jó ideig ilyen-olyan nehézségekkel küzd, nem véletlen, hogy annyi revision lát aztán napvilágot. Ráadásul a kezdő exclu kínálat se olyan, mint 2-3 éven belül. Konzolt én 15 must play cím alatt sose vettem.

"hogy a francban lehet ilyen fakír hozzáállással élni egy olyan életet"

55" QLED-el tolom + 27" Dell IPS + Ci7 + 2080 Super, nvme SSD, etc. PS2, PS3, PS4 Pro + PSVR, Nintendo Switch (5 játékkal egyelőre), NDS, Famicom NES, SNES + NES minik, PS One classic, XBOX 360 (2 db. X1 controller, 2 db. PS4 controller), gamer noti (ezt nem olyan rég lecseréltem egy üzletire inkább), 2 db. 5.1-es hangrendszer, Sennheiser füles(ek).

PC-re Steam-en 4300+ (négyezer-háromszáz) játéknál járok, GoG-ra van ~300, Originen 60, Uplayen 50 körül. A beaktiválatlan játékaim listája PC-n jelenleg 500 felett jár, van közte (Dark Souls 3, Crash Bandicoot Trilogy is, szóval nem szemetek). A dobozos játékaim száma több 100-as nagyságrendű, van közte PS3-as, X360-as és rengeteg PC-s. PS4-re kb. 30 digit játékom, van az összes exclu.

Képes voltál sokad magaddal együtt a BB-t is végigszenvedni HDD-vel... én azonnal vettem egy normálisat bele 30k-ért, szóval végre egyetértek veled: Ne legyél fakír, ne spórolj ennyire a hobbidon, mert life is short.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.11. 15:41:58