status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Absz. nem nézek filmet tévén. Szerintem vagy 2 éve nem néztem tévét. Talán ezért sincs az egész kérdés annyira fókuszban. Két tv van közvetlenül egymás mellett. Az egyiket a család nézi. Na oda biztos nem veszek oledet. Gyak egész nap megy, beleégne Nick Junior logo. Az "én" tévémen meg csak géming megy, semmi más. Ha filmet nézek, azt csak ipaden. 5db tévé van itthon, mégis a legjobb úgy filmeznem, hogy eldöglök az ágyban, magamra teszem a ipadet, fülemre a fülest, és egyszemélyes mozi :) Ennek ellenére a gémelőtévé megy többet, szóval "megérné", csak valahogy nincs rajtam a dolog. Más dolgok járnak a fejemben. Pedig pörög a gaming ezerrel, de...mittudomén, elvagyok most ezen a filléres szar lcd-n is.
/közben azért le kéne cserélni a családi tévét is, egy 4-5 éves 4K-s ips-es LG, egy határ szar az egész, borzalmasak a színei, de valahogy az se bök eléggé. Én nem nézem. Ha nézném, szerintem már lefeszítettem volna a falról. Majd ha tönkremegy...szerintem az oled csere is valahogy így lesz. Ha valami rákényszerít. Vagy rámjön megint a nagyértékű műszakicikk vásárlásláz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.31. 14:36:54