status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hétvégén behúztam a KV-nál egy Fallout 4 GOTY-ot, újat rendeltem belőle. Bementem az üzletbe, a fickó nézi a fiókba, keresi, semmi. Átmegy egy másik fiókhoz, abból kivesz egy papír CD-tokot, benne a játék lemeze. A papírtokra kézzel ráírva a játék neve. Ezután odamegy a polcokhoz, amin a dobozok vannak kitéve, leveszi a játék dobozát, odajön, beleteszi a papírtokból a korongot, és leteszi elém. 
Mondom neki, hogy én újat rendeltem belőle, azt mondja, hogy ez új, csak a lemezt nem teszik ki a polcra a dobozzal együtt, hanem csak üresen. Mondom, hogy oklé, de most így megfosztottál a fólia feltépés örömétől, utalva arra, hogy ez a játék így bizony már használt. Azt mondja, hogy befóliázom neked szívesen fél perc alatt, szeretnéd? Mondom, hogy bizony már az új szag sincs meg így benne, mire mondja, hogy hát igen, sajnos ilyenkor az már nincs meg.
Kérdezem, hogy a DLC kód ugye nincs felhasználva? Azt mondja, hogy ha fel lenne, azt jelentené, hogy tőlük ezt valaki kilopta, de erre még soha nem volt példa. Kifizettem, és mivel sietnem kellett, el is mentem.
A kocsiban kezdtem gondolkodni, hogy ez így szerintem nagyon nem oké. Most kvázi egy használt játékot adott el nekem, új áron. Akárhogy is nézzük, ha egy játékon felszakítják a seal-t, és leveszik róla a fóliát, az akkor is használt, ha azt még soha senki nem tette be konzolba.
Nem a 2 ezer forintnyi árkülönbség, nekem az igazságérzetemet sérti ez. Ha én bevinném ugyanazt a játékot, csak használtként venné meg, az se érdekelné, hogy csak a polcon állt az üres doboza.
Úgyhogy hazamentem, és sebtiben írtam is egy panaszlevelet nekik. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
Vélemény?