• Darth Sith
    #18
    Rendben, szerinted normális az, hogy ártatlan civileket lőnek le, szerintem nem. Neked ilyen beteg világképed van, nekem nem.
    Lehet azzal takarózni, hogy a háborúnak ez velejárója, de az én szememben a háború sem elfogadható dolog. Hanem egy civilizálatlan, primitív megoldás bármilyen kérdés elrendezésére. Lehet, hogy idealista vagyok, de az én szememben ez akkor is az.

    Az ipari titkok, amelyek magánpénzből, magánfejlesztés során jönnek létre legyenek titkosak, védettek, szabadalmaztatottak, oké. De a hadsereg és egyéb állami intézmények, adóból működnek. Ha a civilek adójából más ártatlan civileket lőnek agyon majd azt megpróbálják eltusolni és ha kiderül még nekik áll feljebb, azt én nem tartom normálisnak. Legalább is egy civilizáltabb világban nem lenne az.

    Azért mert a szovjetek embereket végeztek ki, attól még az normális eljárás volt? Ennyi erővel 500 éve meg emberek megégetése volt elfogadott és hétköznapi, akkor hozzuk vissza azt is?

    Mellesleg a te idióta morális példád azért sem állja meg a helyét, mivel te emberek kiirtásával példálózol, ő pedig pont ennek az ellenkezője miatti indíttatásból tette amit tett. Tény, én is elismertem, hogy nem ilyen mennyiségben, és nem ilyen módon kellett volna tenni amit tett, de jól cél iránti szándék vezérelte.