• Vol Jin
    #182
    Ez tényleg ostoba fasz...

    " akkor a kutyák miért nem kínozzák egymást önmaguk szórakoztatására?"

    Te szerencsétlen vadmarha barom, az ökológiai önmarcangolásodról volt szó baszod, hogy csak az emberiség megy az erőforrás felhasználásban a végső határig.

    Te most tényleg akkora ostoba fasz vagy, hogy nem vagy képes agyban külön választani dolgokat, vagy kínodban, hogy az értelmesebbek felvilágosítottak, hogy hülyeségeket beszéltél, próbálsz valamiféle degenerált csúsztatással más mederbe terelni, hogy ott bekompenzáljad a szellemei nyomorod?

    Na akkor térjünk vissza a kutyákhoz. Falkában szoktak embereket is ölni. Meglepődtél? Egymást simán kinyírják, ha kikerülnek a szociális hálónkból, és a hierarhiát kell eldönteni, vagy az élelemért küzdeni.

    "Vagy mutass olyan élőlényt, akik tömeges számban legyilkolják a fajtársaikat háború címszó alatt."

    A ragadozók ezt csinálják. Komolyan mondom, hogy olyan ostoba tájékozatlan marha vagy, aki azt hiszi magáról, hogy művelt. Ez például a leggyakoribb viselkedési modell a közösségben élő ragadozók területi vitájakor. A legkegyetlenebbek a csimpánzok, mert ők nem csak az eltérő fajokkal művelik ezt, hanem a szomszédos csimpánz közösségekkel is. Ezernyi példát tudnék felsorolni.

    Egyébként meg egy idióta kommunista vagy, már amit a magántulajdonról összehordtál.