militavia#1663
Oh, én semmiféle boosterre nem pazaroltam időt és erőforrásom. :)
400 körüli HP-m van és 300+ STM. 11 és 9 LVL asszem, amire felnyomtam a két statot.
A skillekből vagy mikből a gyémántban levő számom 5.
5. szintű íjam van, ami 88-as sebzésű, a talált kézifgyverek egykezesben 130+ sebzéstől fefelé pimpelés nélkül.
Kétkezes 280 vagy 300-as is van.
Még nagyon sokkal ezelőtt találtam banditák által őrzött ládában egy egykezes kardot, amit csak nagy ellenfeleknél és tömegben kaptam elő. Két pimpelés után is az állapota 60%-a megvan még. Ennek sebzése 280 tája.
A ruháim az egykezes fegyverre adnak vagy 20-30% körüli + sebzést. De ezt összeegezve nem tudom hol írja ki. Ha be van téve egy fegyver, akkor automatikusan rászámolja és a kijelzett sebzés már bónuszokkal értendő?
A fegyvernél a durability van 3. szinten, a villámos 3. vagy 4. szintem. A healing 4. vagy 5. és a molotov 5. szinten. Semmi más nincs fejlesztve.
Nem nagyon farmolgattam ki a nem gyakori mutagéneket. Ami útbe esik és leverhető könnyen, abból szedtem össze ezeket.
A főszál végigtolásához ilyen durva dolgok kellenének? Mert szinte már az összes skill unlockolva van nálam, nem lehet messze a vége.
Most árult el Hakon és kell levernem a katedrálisban. Utoljára szerkesztette: militavia, 2022.08.11. 09:35:01