Gary#1636
Háát, ezt nem tudom. Kontrollerrel tolom. Már az elsőt is azzal...
Itt is külön gomb van a nyitásra. Zárás pedig... én az ugrással (RB), vagy a "B"-vel szoktam, de van még egy gomb (RT), amivel egy dropkick-hez hasonló, páros lábbal előre ugrást csinál a levegőben ha megnyomom. Ha nyomva tartom, akkor akkor a szokásos ground pound történik siklóernyőzés megszakítása után.
Az 'S', ugyan az, mint kontrollernél a bal kar lefelé húzása. Nyomva tartva / lefelé húzva, lassabban csökken a magasság siklás közben. Minden második "hintázásnál", lehet boost-olni a SHIFT-tel. Persze, majd fejlesztés után!
Nekem, több mint 400 órám van benne. Ez a harmadik végigjátszásom, de nem mindig szoktam kilépni, ha otthagyom a játékot pl. kaja miatt. Az első normálon volt. Nem siettem, minden küldetést és versenyt megcsináltam. Második hardon, Ekkor csak a fő szálat és 1-2 mellékest a kapott cucc, jobbára MOD miatt. Ja, itt semmi plusz inhibitort nem használtam, csak ami a történet miatt kellett. Tartalékoltam a 2 achievement-hez. Helyenként, volt szívás miatta! :Đ
Most a normál NG+.
Jó pár random coop-ba csatlakoztam, mert elhagytam 2-3 fölszedhető emléket. Lawan halállistája még mindig nincs meg, Az NG+ miatt, most remélem sikerül fölvennem. (+1 achievement). Majd a 960km is meglesz valamikor és örülök a 100%-nak. :Đ