-
Gary #1627 Azt hiszem, sejtem melyik küldetésről van szó. Egy udvarban lesz egy csapóajtó a földön, ugye? Ott császkál egy csomó zombi, valóban.
Érdemes lehet pár csalit használni. Normálon lepofoztam őket, hardon kicsit viccesebb volt. :Đ
Éjszaka, érdemesebb a tetőket használni és nem megriasztani a howler-eket. Bár, nappal is jobb, mert a sok ugra-bugra hozza az XP-t.
A hajsza 4 fokozatát nem tudod legyűrni. Ahonnan eddig a viral-ek jöttek, onnan a volatile-ok fognak (csapóajtók, autók alól, pinceablakok, szellőzők, stb.). Vagy véget ér az éjszaka és vége a hajszának vagy elkapnak és úgy ér véget. Ez nem túl hasznos kimenetel, az XP vesztés miatt.
Ha mégis elkezdődik a hajsza, elbújhatsz az áthúzott szemmel jelzett helyeken. Ez nekem nem igazán sikerült, minden üldöző jobban tudta, mint én, hogy hol vagyok...
Lehet menekülni, de grappling hook, siklóernyő nélkül, jobban tudnak követni.
Az én módszerem az UV fáklya. Ledobom a howler elé, ha már riasztott és lecsapom, a trófea miatt is. Ha jönnek a viral-ek, kapnak ők is fáklyát és pofont. Szintén csak a trófeák miatt. 1-2 viral hullám és a fáklya miatt, megszűnik az üldözés. Ha nem ütöd őket, akkor is kiszenvednek.
A szívás az, hogy most már sokkal több spitter van a howlerek közelében. Persze, köze lehet a NG+-hoz is.
Sz'al, itt már nincs éjszakai volatile járőrözés, mint az 1-ben volt. Erősségtől függően, nappal zárt, sötét helyeken lehetnek. GRE karantén épületekben, éjszaka is lehet. Főleg, ha fészek is van az aljában. Harper küldetései miatt előfordul, de azt a 'Q', azaz a túlélő érzék használata megmutatja.
A hajsza harmadik szakaszában előkerül 1-1, a negyedikben özönlenek. Ha UV fénybe menekülsz vagy fáklyát használsz, akkor hamar vége lehet az üldözésnek, a negyedik szakaszban is. Ez akkor kellemetlen, mikor azt a Harper küldetést csinálnád, amikor 2000 XP-t kell egy éjszaka alatt összegyűjtened. Kétségtelen, 1-2 goon, demolisher lecsapása jövedelmezőbb, de kevesebb a trófea is! :Đ
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak: a 4-es fokozatú hajszát nem kell mindig eljátszani! A hajszát Te indítod, ha észrevesz egy howler és addig maradsz a látóterében, míg el nem kezd riasztani.
Ha majd lesz grappling hook-od (spoiler: VNC torony küldetésnél kapod), és majd fölfejleszted, akkor igazi bosszúállás lesz őket odarántani és a fejükben páros lábbal, szétzavarni a gondolatokat. :Đ