lonvard#1419
Bozak arénájával küzdök éppen. Megszerezhető a "bozak íj" modban, de az tönkreteszi a leltár kinézetét, mert duplán lesznek ott nyílvesszők, meg nyílpuskák is még, ronda na. Így hát elhatároztam, hogy végigküzdöm az arénát. Eljutottam az utolsó kihívásig 3 élettel. Elkezdtem a sarokba gyűjtögetni a gázpalackokat, ahol ki fog törni a szörny. És valami bug miatt eltűnt az összes az egyik fordulónál. Ott álltam 3 élettel egy szál gázpalackkal a kezemben, mikor kitört a falból. Óbazmeg. Tudtam, hogy semmi esély. Így kibaszni velem. De legalább rájöttem, hogy az utolsó fordulónál nem igazán számít, hogy hány tartalék élet van, mert vagy fel tudjuk robbantani a szörnyet, és akkor győztünk, vagy nem, és akkor mind megy a levesbe, mert második életnél már nem lesz idő ott gyűjtögetni. Mondjuk ez játéktechnikailag hülyeség, tehát lehet van más megoldás, mint még a forduló kezdete előtt begyűjteni a palackokat . Ezt akkor tudjuk megcsinálni, amikor az előző fordulóban szaladgálnak a ragyás dögök, de nem törődünk velük, hanem csak a gázpalackokat szedjük össze. Ja mondjuk lehet, hogy akkor tűnt el az összes, amikor a ragyások fordulója véget ért. Eh. Nehéz tesztelni, mer a 20. körig eljutni időigényes, és ott aztán egy sansz van. Na mindegy, nyafikáztam egyet.