1756
  • molnibalage83
    Nekem az első kb. 1-2 óra tetszett. Aztán rájöttem, hogy totálisan funkciótlan. Semmi értelme nem volt a kocsi fejlesztésnek, üzemanyag is hegyekben.

A The Following legnagyobb hibája, hogy egyszerűen környezetidegen a szitu. A nagyváros le volt zárva, hogy a zombik bentmaradjanak. Erre a Following egy nagy nyílt tér. Totálisan odaver a narratívának.

Az alapjátékot anno úgy kezdtem el, hogy "na, lássuk ezt a hülyeséget". 2,5-szer toltam végig az alapjátékot. Ennyire bejött. A Followingból csak annyi maradt meg, hogy ostoba a történet és semmiféle komoly folytatása nincs az alapjátéknak sajnos.
  • IXEMGabeo
    Nagyon tetszik a The following eddig. Főleg a kocsi fejlesztes
  • grebber
    DL Following Enhanced 10.49$
  • IXEMGabeo
    jaj megvan fent a teton a sok halottal:)
  • Ironman2
    Passz,most így utólag nem vág be.Total Security van odairva küldetésnek.
  • IXEMGabeo
    ez hol volt? melyik kuldinel?
  • Ironman2
    Ez egy megható kép a játékból (persze sok ilyen van még)

• IXEMGabeo
    foci palyas jelenetek nagyok voltak:D
  • Ironman2
    Amúgy szerintem kicsit túlzásba vitték ezt a sok blueprintet,vagy lehet a sok dlc-vel jött az összes az Enchanted verzióban,de kb a negyedét nem is használtam én.De legalább van miből válogatni.
  • Ironman2
    A foci jó volt :)
    A Super Marios rész,meg igazán különleges élmény volt.Egy kéményen kellett beugrani a Marios pályára

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A láthatatlan rózsaszín kocka felett van egy blueprint

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.18. 02:04:45
  • Ironman2
    Azért ez a játék mocskosul elveszi az ember idejét.Még a kaját is a gép elé hordtam hogy tudjuk játszani a küldetéseket co-opban.DD
    Jó móka volt a mai nap is.Köszi Gabeonak,és Garynek,lassan a végére érünk.

Pár screenshot:

• lonvard
    Köszi. :)

Magasabb szinten elkezdte nem átlőni a zombikat! Gondolom mert több életerejük van, és az átlövés talán úgy működik, hogy ha az életerőhöz képesti sebzéshez köti, hogy mi az effekt. Na így már kezd tetszeni persze. :)
  • Gary
    Na, igen!
    Őszintén, én csak a Bozakban használtam a Bozak íjat. Nem is rémlik, hogy átlövi az ellent!
    Valamikor olcsóért megvettem a Harran Ranger DLC-t és azt az íjat használom. Két Gladiator-ral megtámogatva, elég kedves jószág! :Đ
    Na, az (is) átmegy a dögökön. Talán, csak a Toad és a tőle izmosabb lényekben áll meg, ha nem pusztulnak tőle.
    A Goon-nak 1 fejlövés elég is.

Most újra event van!
    Halloween jegyeket viselő zombikat kell irtani. Azok dobnak tökfejbutykost. Olyan löttyök vannak benne, mint mikor Dahlia főzeteit kóstolgattuk. Minél erősebb zombit fektetsz meg, annál hosszabb ideig fog tartani a hatása. Éjszaka, a Volatile-okból esik a hosszú hatású. Demolisher-t még nem ütöttem, lehet nincs is, a videóban is csak Goon van.
    Ja, 30 butykos összegyűjtése után kapsz egy ruhát. Ha másik mentésed is van, akkor azzal ugyan úgy, össze kell gyűjtened a 30 butykost!

Video:

Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.10.30. 20:32:22
  • grebber
    Macgamestoreon most a Dying Light: The Following - Enhanced Edition csak 11.15$
  • lonvard
    Köszi! :)

Egy probléma van ezzel a bozak íjjal. Túl erős, átlövi a nyilat a zombikon, és akkor lehet keresgélni. Az a hagyományos íj nem tudja átlőni, olyan szépen néztek ki a zomberek ahogy tele voltak tűzdelve. Jaaj, istenem mér lövi át?? :)
  • Gary
    Gratulálok! :)
    Én a Goon-okkal szenvedtem meg, amíg nem használtam az erős ütést. Azzal kb. 5 jó csapás és le is fekszik!

Na, most kezdheted a nyílvessző tervrajzokat is megszerezni a Bozak íjhoz! :Đ
    10 viral lenyilazása adja az elektromost, 10 bolter a tüzes és játékosok számától függően, időre kell befejezni a Bozak-ot és akkor lesz robbanós...
    De, ki is írja induláskor.
    Ja, a viral-okból lehet nyílvesszőt loot-olni!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.10.29. 22:32:30
  • lonvard
    Megcsináltam a Bozak-arénát. Huh, bzmeg. Szóval az a tutorial amit néztem még egy előző verzió volt, amiben fel lehetett halmozni az utolsó körben a palackokat. Mikor másodjára pakoltam fel és vesztettem el az összeset, az meggyőzött, hogy ilyet nem lehet. :D Keservesen, de azér meglett. Ami palackot találtam azt rádobtam, de az utolsó 20 másodpercben már csak a kétcsöves sörétes csattogott az arcába. Veszettül töltöttem és pumpáltam a már sisaktalan arcát. Közvetlen közelről a végén, a hatás kedvéért, úgyhogy szépen a halálakor felrobbantam én is, amitől felment bennem a pumpa, de aztán kedvesen csak előadta, hogy győztem, és kaptam egy szép bozak íj tervrajzot.
  • lonvard
    Bozak arénájával küzdök éppen. Megszerezhető a "bozak íj" modban, de az tönkreteszi a leltár kinézetét, mert duplán lesznek ott nyílvesszők, meg nyílpuskák is még, ronda na. Így hát elhatároztam, hogy végigküzdöm az arénát. Eljutottam az utolsó kihívásig 3 élettel. Elkezdtem a sarokba gyűjtögetni a gázpalackokat, ahol ki fog törni a szörny. És valami bug miatt eltűnt az összes az egyik fordulónál. Ott álltam 3 élettel egy szál gázpalackkal a kezemben, mikor kitört a falból. Óbazmeg. Tudtam, hogy semmi esély. Így kibaszni velem. De legalább rájöttem, hogy az utolsó fordulónál nem igazán számít, hogy hány tartalék élet van, mert vagy fel tudjuk robbantani a szörnyet, és akkor győztünk, vagy nem, és akkor mind megy a levesbe, mert második életnél már nem lesz idő ott gyűjtögetni. Mondjuk ez játéktechnikailag hülyeség, tehát lehet van más megoldás, mint még a forduló kezdete előtt begyűjteni a palackokat . Ezt akkor tudjuk megcsinálni, amikor az előző fordulóban szaladgálnak a ragyás dögök, de nem törődünk velük, hanem csak a gázpalackokat szedjük össze. Ja mondjuk lehet, hogy akkor tűnt el az összes, amikor a ragyások fordulója véget ért. Eh. Nehéz tesztelni, mer a 20. körig eljutni időigényes, és ott aztán egy sansz van. Na mindegy, nyafikáztam egyet.
  • Gary
    Nincs más, csak a "boss"-ok.
    Illetve, a NightHunter PvP-ben.
  • IXEMGabeo
    Vasember lehet nem latta meg azert irtam neki

milyen nagyobb szornyet hagytam ki?
  • Gary
    Meg Bozak sem volt! :)
    A sceamer kicsi, a Demolisher nagy. Ez utóbbi, már volt a Harran prison végén. Nem is egy! :)
  • IXEMGabeo
    es meg nem volt screamer meg a Demolisherek sem:D
  • Ironman2
    Nem lehet kibírni ezt a játékot nevetés nélkül,néha jó kis poénos helyzetek alakulnak ki,a hülye ragdoll fizika miatt.Tudjuk hogy nincs agyuk a zombiknak,igy ebből adódóan nem is látnak szerencsétlenek.Előttem csetlik-botlik a walker,átesik a palánkon,a háztetőkről potyognak lefele,némelyik a kukában landol fejjel lefelé.Volt amelyik akkorát pördült hogy 50 méterre tőlem landolt a földön.A Volatilokat viszont jól megcsinálták,bár lassan már az se lesz kihívás nekem.A többiről nem tudok még véleményt alkotni,majd később.
    Amúgy egyre sűrűbben fordul elő co-opban hogy a zombik spawnolnak össze-vissza látványosan.Volt mikor odamentünk egy helyszinre,és hirtelen ott termett vagy 10 is egyszerre.
    Nekem tetszik ez az airdrop megoldás is,pl ha nem érsz oda időben,akkor az egyik fele el is veszik,és banditák uralják a ládákat.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.11. 13:40:00
  • Ironman2
    Ja kösz!
  • Gary
    Jaja, amelyik skill-fa teljes, annak a pontjai már a legendary pontokhoz adódnak.

Ironman2: Nincs több blueprint a fejlövésekért, már csak a közösségnek kell 15 milliót megcsinálni (kb. a felén vagyunk túl), és ha jól rémlik, akkor 3 arany fegyver lesz a jutalom.
    Karácsonykor volt cukorkagyűjtés ruháért. Húsvétkor is volt valami. Plusz néha van ilyen, mint a mostani, illetve volt olyan, hogy pusztakézzel kellett x zombit leverni. Akkor, megnövelték a pusztakezes ütés és a rúgás erősségét.

Amúgy, ha nightmare fokozatra emeli az erősséget a host, akkor dől az xp! Halálnál meg, elveszik rendesen! :)

Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.10.08. 00:20:25
  • IXEMGabeo
    ki kell porgetni 1 skill fat teljesen az egyik kategoriabol
  • IXEMGabeo
    basszus Grayvel oltuk a benzinkutnal a Volatilokat erre annyi Viral jott hogy szetkaptak minket ezen a kozeli tuzek sem segitettek:DD buktuk az osszes pontot
  • Ironman2
    Ja,csak legyen jó mint az első széria! Majd megveszem 0day,aztán mehetünk nyomni ezt is! Csak ne kéne melózni.DDD Addigra kitoljuk az első részt,mindennel együtt.Nekem nagyon beválik,tetszik ez a mostani nyilas event is ami még mindig megy.Holnap belépek délben is,aztán lövök vagy 100 headshotot.Már két ijas blueprintet is kaptam,az egyiket az 50-esnél,a másikat a 100-as fejlövésnél.Hol vagyunk még a végétől? A followingról nem is beszélve.
    Ez a Legendary skill,mikor lesz elérhető? Vagy mikor oldódik fel?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.07. 23:01:20
  • Gary
    De, vajh miért, az első részből való képet raktak a cikk mellé?
  • grebber
    Dying Light 2 - a kampány és a későbbi extra tartalom is korrektnek tűnik
  • Gary
    Holnap 18:00-ig (magyar idő szerint), a Chrono.gg-n, most $17,99 a Dying Light Following Enhanced Edition + bónusz Call of Juarez!
  • Gary
    Én is kösz!
    Jaja, tényleg jó móka! Majd a Bozak milyen jó lesz!
  • IXEMGabeo
    kossz a jatekot, marha jo volt...van meg mindig hangulata a jateknak es sok lehetoseg akad benne ennyi ev utan is...megeri megvenni, de tenyleg

ez a Harran prison eszmeletlen jo volt foleg coopban
  • molnibalage83
    Soha semmilyen játékkal nem toltam new game +-t.
  • Gary
    Nightmare new game+, úgy az igazi az éjszaka!
    Mikor szintlépés előtt bukod el a 1,5 milla XP-t, az megfizethetetlen! :Đ
  • Gary
    Bocs, hogy "eltűntem", kicsit kihasználtam az hétvégi jóidőt.

Nem számoltam a DLC-ket, de mind megvan! :Đ
    Steam frissíti a játékot, így nem tudom a verzióját. 1-2 hete volt egy event ,akkor is frissült pár megát...

IXEMGabeo-nak elküldtem az elérésem, de majd én veszem föl őt pajtásnak.
    Nem gond, hogy Rais-nál jártok, majd keresek egy odaillő karakter, vagy gyúrok single-ben kicsit :)
  • molnibalage83
    Basszus a végén még felteszem, hogy szólóban rohangáljak egy kicsit éjszaka...
  • Ironman2
    Az Enchanced verzióval toljuk,18 dlc-vel,csak az tud ránkcsatlakozni akinek az megvan,0.19.0.0. verzió,és magyarítás nélkül,de én csak holnap este leszek bennt 19 után valamikor.Amúgy már előrehaladtunk a küldetésekben,jópárat megcsináltunk már.
  • Gary
    Ha gondoljátok, én tudnék társulni.
    Szeretem a játékot, jobbára, bármikor be tudnék szállni, nulláról!
    Jaja, régen még oké volt a nyílt coop, de manapság már, ha játszani akarsz, akkor inkább, friends only...
  • Ironman2
    Mert te vagy az ismerős :)