Első végigjátszás nekem is íj nélküli volt még a nagyobb patch és EE kiadás előtt volt.
És igen, nigthmare-en sem érzem azt, hogy nehéz lenne a játék, pár helyen van benne csak nehéz helyzet vagy ahol nehezebb megtalálni az utat, hogy merre kell menni és nagyon ügyességi, de a generális játékmenet szempontjából nem nagy truváj. Ésszel kell csinálni. Mindenki mellett csak elfutsz és csak azzal harcolsz, akivel kell. A gyorsan futó szemetekkel és ahol tényleg útban van és le kell verni a lassú zombikat. De ezt most már íjjal is meg lehet tenni...
Ha kellően magas a survivor szint, akkor lesz olyan fegyvered, amivel a sima zombik darálhatóak lesznek.
Az arénaharc az, ami azért nehéz mert idegölő repetitív izé meg az első hatalmas szörny letolása a focipályán vagy hol, de az emlékeim szerint csak sidequest.. Az arénánál az ott levő nagy kalapács használatával tudható le egyszerűen a dolog.Csak ahhoz kell skill is. Ha éppen nem tanultad meg, akkor IJ.
(Az egyik antenna megmászást a YT-n anno megnéztem, mert egyszerűen nem láttam a szememtől és hülyeséggel próbálkoztam.) Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 10:04:52