• molnibalage83
    Én anno az alapot hardon toltam ki, akkor még nem volt nigthmare. Akkor is jöttek minden robbanásra, cska nem 5-6 egyszerre úgy, hogy sokáig kell csapkodni őket.

Anno az alapjátékot úgy toltam végig, hogy az agility és a combat skill végig a survivor előtt volt 2-3 szinttel. Leálltam harcolni és takarítani questek előt. Éjszakai questeket úgy csináltam meg, hogy naplemente előtt odaementem és kivártam az estét.

Most nightmare-on mondom, hogy XP-t úgysem bukok legfeljebb flare-t. A játék elején valahogyan összejött vagy 30 db craft nélkül. Onnantól fogva csomószor az volt, hogy éjszaka mozogtam. A v-k nem veszélyesek, vakok, mint állat. Ha nagy gáz van dobsz egy flaret és simán el lehet bújni. A játék elején olyan szinten kaptam a surv XP-t, hogy az valami brutális volt. Az egyik safe területtől 5 sec futás egy bolter hely. Mindig, ha arra jártam, akkor leöltem. Ráadásul itt már csendben íjjal is lehetett... Elég durva XP farmolás volt...

Az második helyszínen meg aztán tényleg semmiféle fenyegetést nem jelenetenk a helyek között mozogva a lent császkáló v-k. Több qestet direkt éjszaka csináltam emiatt. Az utánpótlást is össze lehet szedni így jól.