1756
-
#1316 E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép -
#1315 Igazad van, az SG jelenlegi látogatottsága mellett nem jell új topik. Az új embereket legalább könnyebb eligazítani, ha jönnek. -
#1314 lehet akár ezt is folytatni.. :)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.11. 19:14:03 -
#1313 Nyithatunk neki topikot. Nálam biztos vétel lesz, mert az első rész bejött. Persze csak leárazva "majd egyszer". -
#1312 Azért a Cyberpunk trailere is odavert.
Remélem azért a 2. rész története jobb lesz az első részé volt, mert annak minden kiválósága ellenére elggé B kategóriás volt ez a része és az új rész totális inkozisztenciát mutat a Following DLC-vel, mert a város ugyanaz...
...amit a Following egyik befejezése eltöröl... -
Sir Cryalot #1311 Wow a kettőnek topicja sincs pedig MESSZE a leghangulatosabb trailer volt e3-on.
WOW.
A blizzard játékfejlesztő akar lenni, a bethesda blizzard akar lenni, a cd projekt bethesda akar lenni, a dying light-os techland meg GOG.com + cd projekt akar lenni.
Elsőkből lesznek az utolsók !
-
#1310 Köszi! Megvolt. Visszaállt. -
sata75 #1309 Steamen nyomj egy fájlok javítását és kicseréli neked. -
#1308 Estét!
Valaki legyen szíves feltölteni a játék eredeti "Data0.pak" fájlját mert a magyarítás előtt elfelejtettem másolatot készíteni belőle, és zavaró hogy a following részek hiányoznak a magyarításból. Inkább tolom angolul.
Nagyon köszönöm!
-
Gary #1307 Ingyenes Some Old Bones (DLC)! A kódot a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1306 Üdv!
Tegnap kezdtem a játékot, már régen ott figyelt a steam könyvtáramban, de csak most került rá sor. A Dead Island-et imádtam, ez is nagyon tetszene ha nem lenne egy dolog ami az őrületbe kerget: A Survivor Sense használatát kísérő hangeffektet képtelen vagyok két percnél tovább hallgatni, valami borzalom, egyszerűen kikészít, és mivel elég sűrűn használandó képesség nagyon kikerülni sem lehet.
Nem tudtok valami atombiztos megoldást amivel el lehetne ezt kussoltatni? Én kettő tippet találtam a neten (nem csak engem idegesít ezek szerint), de sajnos egyik sem működött. :( -
Gary #1305 Tudod húzni mindenhol! Karakterhez kötött, nem helyszínhez.
12-es szinttől ajánlják a Following-ot, ha jól emlékszem! NEM legendary szint! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.02.26. 18:38:59 -
Jimbo #1304 Mielőtt belekezdek a Following-ba érdemes fullra húzni a Legend tree-t, vagy majd ott is lehet húzni?
Utoljára szerkesztette: Jimbo, 2018.02.26. 08:53:18 -
#1303 -
Gary #1302 Ingyenes Xmas Party (DLC)! A kódot a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
Gary #1301 Ingyenes Neon Storm buggy skin! A kódot a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Plusz új, 2,1GB-os tartalom is ékezett! Dying Light’s Content Drop #2 – “Silencer” címmel! -
sata75 #1300 Két idióta:) Remélem túlélnek a 2. részre:) -
Gary #1299 Tolga és Fatin küldetései közben szerezheted meg!
mate23 #1298 udv!
dyung light followingban
sugarzo keresot hogyan kell megtalalni? -
Gary #1297 Ingyenes Karcass (buggy skin)! A kódot a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
Gary #1296 Ingyenes Candycutter Sickle! A kódot a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
Gary #1295 Újra két ingyenes fegyver! Csak most a kódokat a Docket beváltó oldalon kell aktiválni!
Rusty Spine Shotgun
Ye Olde Trusty Wrench
A még aktuális docket kódok (igen, az a hosszú is! :Đ):
08AHFGBAF6DG
LIGHTMYROCKET
This is a longer docket than most dockets but it does pretty much the same thing
116088555
GEMLY
JADE
HMR
MAMA
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.10.23. 22:53:40 -
#1294 -
Gary #1293 Ingyenes Harran Military Rifle DLC!
Az oldalra regisztrálni kell és STEAM (az oldal szerint, GOG-ra is jó) kódot ad!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.07.28. 00:24:47 -
mate23 #1292 kosz a segitseget -
Gary #1291 Küldetések során eljutsz olyan helyekre, ahol egyszerre nagyobb mennyiségű cuccot tudsz fölszedni, de eleinte az összes lecsapott zombit ki kell fosztani!
Pl. a toronyban kapsz küldetést (Gunslinger), hogy szerezz pisztolyt. Ha megvan, akkor kapsz egy kulcsot és a térképen is megjelenik a hely.
Rais szökött embere is ad küldetést az egyik alagútban és ha kész, kapsz kulcsot és helyeket is a ládáikhoz.
A karanténzónákban is érdemes körülnézni! Biohazard szimbólum jelzi a helyüket.
A hídon átkelve a törött részre, lehet sok gyógyítós cuccot gyűjteni és pár bonyolult záras rendőrautót kinyitni, amiben jó dolgok lehetnek! -
mate23 #1290 udv!
valaki tudja hol vannak raktárak ahol sok alkatrész van? -
#1289 Support Continues With 10 Free DLCs In The Next 12 Months -
#1288 More 'Dying Light' (ALL) Content Coming, Details Next Week -
Gary #1287 Nekem már megvan ugyan, de szívesen segítek! Viszont, ha a Bozakos acsiban Ti tudnátok segíteni nekem... :) -
Zsemberi9 #1286 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van e valaki aki csatlakozna hozzánk 5 küldi erejéig, hogy meglegyen a Polyamory acsi?
3-an vagyunk már, csak egy megfelelő időpont kéne amikor gyors megcsinálunk 5 küldit és kész is :)
Ha valakit érdekel az kérem jelezze!
Előre is köszi :) -
#1285 Na, tegnap végére értem.
Sajnos azt kell hogy monjdam, a Following olyan "szódával elmegy" kategória volt. Jó volt látni, hogy az engine hatalmas területekkel is megbírkozik, a pályatervezés jó, de az első rész lezáratlan történetét nem folytatták. Nálad az adat és semmit nem csinálhatsz az egésszel. Oké, rádiózgatsz Lenaval, de olyan céltalan az egész, ez végig érződik a sztorin.
Ok, hogy nincs happy ending, de egész lezárása elég Zskat és értelmetlen is lett sőt, még unreal is. Amilyen távolságból voltál várostól még egy termonuki töltet sem vetett volna véged a város szenvedésének azzal, hogy felrobbantod. A másik bejfezés meg aztán már tényleg a legalja...
A játénmechanika több, mint jó, grafika a AAA kőkeményen - ennyire szép talán még a Witcher III és az új Tomb Raider sem volt néhány helyen - jó voice acting, de a történet sajnos olyan lapos, hogy ahhoz képest az Alföld a Sziklás-hegységnek tűnik... A játékmechanika is csak az első részre igaz. A Following autózgatása semmit nem ad hozzá a játékhoz, teljesen lényegtelen. Ha nem tolsz a kocsiba semmit az égvilágon és nem fejlődsz, akkor sincs semmi. -
#1284 A Following nagy monsterei simán lenyomhatóak egyedül. Mind csak szivatás. A mezei HP-jük sok, de valamelyik craftolható tárgyra mind nagyon fogékony. Az egyik a grántára, a másik a méregre, stb. -
#1283 A Following viszont eddig azt kel hogy mondjam, nem igazán éri meg a pénzét, legalábbis, ahogy én vettem. Az autózás skillfa teljsen értelmetlen, semmiféle hatása nincs. Ok, 20 szint felett mentem át, de kurvára mindegy, hogy mi van benne. Alkatrész és fuel is végtelen van, erőlködni sem kell.
Kb. 13-14 órai játékkal szinte az összes sidequest megvan és 90% a sztori. A végére kíváncsi leszek. Döntési lehetőség itt sincs. A főszereplő szinkronja viszi el a játékot sok helyen a hátán.
Akkor lehetne esetleg az following, ha nem kényszerítene rá a játék, hogy 12 szint felett told...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.04.03. 13:10:04 -
#1282 Én anno az alapot hardon toltam ki, akkor még nem volt nigthmare. Akkor is jöttek minden robbanásra, cska nem 5-6 egyszerre úgy, hogy sokáig kell csapkodni őket.
Anno az alapjátékot úgy toltam végig, hogy az agility és a combat skill végig a survivor előtt volt 2-3 szinttel. Leálltam harcolni és takarítani questek előt. Éjszakai questeket úgy csináltam meg, hogy naplemente előtt odaementem és kivártam az estét.
Most nightmare-on mondom, hogy XP-t úgysem bukok legfeljebb flare-t. A játék elején valahogyan összejött vagy 30 db craft nélkül. Onnantól fogva csomószor az volt, hogy éjszaka mozogtam. A v-k nem veszélyesek, vakok, mint állat. Ha nagy gáz van dobsz egy flaret és simán el lehet bújni. A játék elején olyan szinten kaptam a surv XP-t, hogy az valami brutális volt. Az egyik safe területtől 5 sec futás egy bolter hely. Mindig, ha arra jártam, akkor leöltem. Ráadásul itt már csendben íjjal is lehetett... Elég durva XP farmolás volt...
Az második helyszínen meg aztán tényleg semmiféle fenyegetést nem jelenetenk a helyek között mozogva a lent császkáló v-k. Több qestet direkt éjszaka csináltam emiatt. Az utánpótlást is össze lehet szedni így jól. -
Gary #1281 Jobbára, csak élők ellen használok lőfegyvert. Kipróbáltam mindet, de az íj jobban bejött! Főleg, a robbanós fajtából! :Đ
Tény, hogy vonzza a Viral-okat! Nightmare fokozaton, már egy zombi-pukira is előkerülnek! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.03.31. 19:52:46 -
Gary #1280 Na ja, valószínű... de, legalább megpróbáltam! -
#1279 Nem tudom, hogy a nightmare fokozat miatt van vagy EE, de ebben lehet lőszert vásárolni. Mivel a pénz hegyekben áll...
Az alap játékban szinte soha nem mertem lőfegyvert elővenni, mert az utánpótlás véges volt. Mondjuk itt meg azért, mert az első nagy zajra jönnek a gyorsanfutó szemetek. -
#1278 Erre egy klasszikus: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gary #1277 Tudod:
Hát, tessék gyakorolni!