• Deus Ex
    #36
    No, hát itt valószínűleg valami csúnya baleset történt amikor JJA-t megbízták. Lévén fogalma nem volt, mi is az a Star Trek, elment egy videótékába kikölcsönözni a korábbi filmek egyikét, csak sajnos az ott dolgozó, bedzsointozott jamaikai bevándolró kiscsaj iPoddal a fülében félreértette a film címét, és A zűrhajó c. alkotást nyújtotta át, JJA barátunk meg innét vett zsinórmértéket.

    Merthogy ez nem Star Trek, nem is Star Wars, de ha A zűrhajó folytatásának nézzük, nos, akkor egész jó, sőt, még dicséretet is érdemel a műfajhoz képest árnyalt karakterekért, interakciókért, helyenkénti moralizálásért s a jó színészi játékért.

    A vígjáték csúcspontján pedig - a berúgjuk, mint a Verhovinát stílusú reaktorjavítás - fergeteges volt, filmen az Amerikai Pite első része óta nem röhögtem ennyit, az pedig nem tegnapi darab.

    Ja, spoiler alert, de mindegy, aki szereti a Treket, nézze meg, de azért készítse be a második, harmadik, negyedik mozifilmet, csak a lelki egyensúlyának helyrebillentése érdekében.