"De pont ezért fuccsolt be vele majdnem. Mert ők azt állították, hogy médiára is jó de ezen jót derült mindenki. Egy hót buta médialejátszó már akkor sokkal többet tudott - csak a BD drive volt benne újdonság az meg nagyon sok embert hidegen hagyott."
Hát erről van szó, szerinted ez a hanggal/mozgással vezérlés meddig lesz egyedi fícsör.
"Talán mert utóbbibóól nem nagyon van? Még most sem lehet értelmes Smart TV-t kapni és akkor ne is beszéljünk arról hány embernek van ilyen. Én pl nem tervezek még tévét cserélni mert nincs miért. Konzolt meg fogok venni, és ha már tud ilyet az egyik akkor nálam ez egy pluszként szerepel."
Van azért.
"Miért? Tekintsd úgy hogy ez egy plusz szolgáltatás. Kapsz egy frankó játékkonzolt ami mellesleg még tud egy csomó mindent. (Főleg ugye ha USA-ról beszélünk ahol már induláskor lesz egy csomó olyan szolgáltatás ami amcsiknak jól jön)."
Nézd, én a PS3 fícsörgazdagságának is örültem, de amit te is írsz, hogy egy gép ami mindenre jó, az valójában semmire sem jó. Amikor egy 10 e Ft-os occó DVD jáccó, vagy a tv-d simán felskálázta már a DVD-ket, meg lassan a kezdeti képességek is mind háttérbe szorultak, mert rájöttek arra, hogy aki konzolt vesz az játszani akar, akkor indult be igazán az üzlet a Sony-nál. A Wii pl először még talán DVD-t sem jáccott le, és eladásban mindenkit állva hagytak.
"Ezzel sem értek egyet. 35 vagyok, akkor én már nem is vehetek konzolt? (A baráti körömben szinte mindenkinek van és ők sem fiatalabbak)."
Nézd inkább másik oldalról: nem csak neked, meg a baráti körödnek kell hogy teccen.
És sajna most pontosan ugyan olyan spontán negatív marketing gyűrűzik az XBO körül, mint anno a PS3 körül. A XXI. szd második évtizedében valójában nem trendi tv-zni, nem így. Talán ha valami közösségi felületet húzott volna a tv-re, pl megoszthatod, hogy mit nézel, együtt röhöghetsz Don Alejandrón a haveroddal, aki Kínában él, na az igen. Valami ilyen az előremutató lenne, egyesíteni a tv-t és a netet. De ez az Ikszboksz! Kapcsolj a Natgeóra fícsör ma már édeskevés. Ugyan olyan avittos képesség, mint a gép kinézete.