"A Sony a PS3 indításakor pontosan ezzel a startégiával próbálta eladni az gépet, hogy nem csak játékra való és majdnem befuccsolt vele. Jelenleg egy jobb tv már most többet tud, mint amire a PS3 képes média szolgáltatások terén."
De pont ezért fuccsolt be vele majdnem. Mert ők azt állították, hogy médiára is jó de ezen jót derült mindenki. Egy hót buta médialejátszó már akkor sokkal többet tudott - csak a BD drive volt benne újdonság az meg nagyon sok embert hidegen hagyott.
"Szal minek is egy csúcsszuper mozgással/hanggal vezérelhető kacatot ráakasztani egy csúcszuper mozgással/hanggal vezérelhető tv-re????"
Talán mert utóbbibóól nem nagyon van? Még most sem lehet értelmes Smart TV-t kapni és akkor ne is beszéljünk arról hány embernek van ilyen. Én pl nem tervezek még tévét cserélni mert nincs miért. Konzolt meg fogok venni, és ha már tud ilyet az egyik akkor nálam ez egy pluszként szerepel.
"Tartok tőle, hogy ha a M$ sürgősen nem változtat a filozófián, akkor ebből bukta lesz."
Miért? Tekintsd úgy hogy ez egy plusz szolgáltatás. Kapsz egy frankó játékkonzolt ami mellesleg még tud egy csomó mindent. (Főleg ugye ha USA-ról beszélünk ahol már induláskor lesz egy csomó olyan szolgáltatás ami amcsiknak jól jön).
"A konzol egy olcsó, ari könnyen kezelhető játékgép (lásd Wii, PS1, meg hasonlók), amit a gyerekeknek vesznek karácsonyra, nem pedig egy olyan szörny, amit ha a 6 éves kisgyerek a lábára ejt akkor 2 évig tart a rehabilitációja."
Ezzel sem értek egyet. 35 vagyok, akkor én már nem is vehetek konzolt? (A baráti körömben szinte mindenkinek van és ők sem fiatalabbak).