• narumon
    "Azt ugye vágod hogy a tévézéshez kell venned egy KÜLÖN tuner egységet?"

Most is az van szinte mindenhol. Nem?

"Itt is ez megy. Külön dobozka amint váltasz a gép csak nyom a játékra egy pause-t és közben a tunered elkezd dolgozni. Micsoda újítás..."

Itt max az az újítás, hogy ha nem xboxozok akkor kikapcsolom. HA pár óra múlva folytatni akarom akkor megint bekapcs - betöltés stb. Az új xbox esetében ugye ez megszűnik. (lehibernálja a játékot mégis 1 mp múlva folytatható), és most ne kezdjünk el arról beszélni, hogy nem nagy kunszt pár óránként mondjuk betölteni megint - mert nem erről van szó.

"Szal a felhőben számolják a fizikát. Már látom a jövőt! Tankkal rárobbantok egy ház falára ami a szerverek túlterheltsége miatt csak 3 másodperc múlva fogja fel hogy odalőttek. :D Cseppet sem lesz illúzió romboló... ááá. Vagy a ragdollt fogja így számolni? Belősz a tömegbe elszáll a jónép és miután leesik átváltanak ragdollra a statikus modellekről. :D It's sooo funny."

Ezt most megint nem tudom miért nekem mondod. Amit írtam az áll a marketing anyagban. Valamit biztos kitaláltak máskülönben nem mondanák. Ha meg nem lesz használható semmire hát istenem így járt az MS. (Bár gondolom ott is valami ész mentén találták ki és nem azzal a céllal, hogy majd 3mp múlva legyen eredménye.)