• NEXUS6
    Hát nem tom, hogy milyen lesz, de néhány részletet már megmutattak belőle, így az összképet ugyan nem látva is érdekesnek tűnik. De nem az a lényeg. Hanem hogy a PS4-ben fejlettebb RAM, CPU, és GPU van. Ja és rájöttek, hogy ne baromkodjanak ezzel a médiacenter hülyeséggel, mert megint bexopnak. A konzol a játékosoké és pont.

TV fícsör X boxnál: pl. asszondom, hogy kapcsoljon át a Nésönöl Dzsiogrefikra! És Voila, 1 pillanat alatt már meg is tette, tv-re kapcsolt a játékról. Király mert a távirányítóval ugyan azt még gyorsabban megteszi és nem kérdez majd rá a hiányos ángilus kiejtésemre, háromszor. Okos tv meg detto, annál meg megint csak lehet angolul gyagyogni, ha az ember bemeri vállalni, mert elszállt már a saját pronansziésönjétől. Szal szerintem tök fölösleges fícsör, 1 év múlva nem lesz olyan tv, ami magától ne tudná!

Kinekt nélkül meg nem lesz hajlandó működni, márpedig engem ne kamerázzon az FBI, meg az a néhány hekker aki betör a rendszerbe éjjel nappal (szorri, ha kicsit paranoid vagyok)!