189
  • NEXUS6
    "Az Xbox One tele van innovációval és érdekes lehetőségekkel PS4 meg egy szimpla PC a jelenlegi hírek szerint egy dobozba szerelve."

Höhöhö. Mutass már egy PC-t amiben 8 GB GDDR5 RAM van UMA architekturában?!
    Látom értesz hozzá.
  • NEXUS6
    Hát nem egészen: CPU tekintetében 1,6 vs, 2 GHz-ről szólnak a pletyik, GPU tekintetében, hasonló eltérésről a PS4 javára.

Hacsak a gépben nem SRAM-ot használnak, akkor ezt a játékról tv-re váltást nem fogják akármikor megcsinálni. Amúgy meg hányszor kapcsolgatsz tv-ről, videora, amit mondom eddig is meg tudtál csinálni eccerűbben a tvddel, a bemeneti csatornák váltásával?
  • narumon
    Miért melyik bemutató nem abból áll? Ne kezdjük már itt is a kettős mércét please. Ugyanannyira volt bullshit mint az összes ilyen bemutató, beleértve a konkurenciáét is.
  • muerte2
    Kifejtenéd hogy milyen információk bitrokában vagy hogy kategórikusan kijelented hogy az egész bullshit?
    Mert hát mind 2 gyártó nyilván promózza magát és a termékét, valószínúleg kicsit szépít a részleteken, de konkrétan mi is a bullshit?
  • sanyicks
    Talán mert ez egy bullshit? Az egész xbox bemutató bullshitből állt.
    "szájfáj roket szájensz teknolodzsi" :D
  • sanyicks
    pff ms fejlesztését? Azok a retardáltak még egy szoftvert sem képesek rendesen összehozni, nemhogy egy hardvert... főleg a nulláról, tapasztalat nélkül.
    amd cucc van az xboxban is.
  • muerte2
    Ha ez így van és működik is, akkor respect.
  • narumon
    Illetve amit sokan kihagynak a számításból (és itt a cikkben sem hangzik el), az az, hogy az XBox One a felhőből érhet el erőforrásokat.

"But the Xbox One is built to communicate with servers in the cloud to increase the computational potential of the system. Boyd continued "[As a developer] I can start doing things like shifting latency insensitive things to the cloud. You may have a limited number of transistors in your house, but you have an unlimited number of transistors in the cloud"

As bandwidth improves, there is potential for actual game computations to be off-loaded to servers in the cloud, essentially allowing the Xbox One to become more powerful over time as more and more transistors are connected to Microsoft's cloud infrastructure."

Ez így azért elég brutálisan hangzik, nem is értem miért hagyja ki mindenki a számításból. Ez alapján (ha igaz amit az MS állít) akkor előfordul, hogy 3 év múlva sokkal erősebb lesz kvázi a "hardvere" az XOne-nak mint a megvételkor.
  • muerte2
    Ez így van de szerveren stream-elt emulációt ígért a SONY
  • muerte2
    A PS4 az AMD cuccát használja, az Xbox meg az MS fejlesztését, amiről nem sokat tudni. A PS4 GDDR5 ramjai ugyan lényegesen magasabb órajelen üzemelnek mint az MS DDRIII ramjai, ugyanakkor jóval nagyobb latency vel dolgoznak és a 2 eltérő architektúra egészen más memóriakezelést valósít meg.
    Állítólag a SONY gépe lényegesen kissebb memóriaszegmenseket képes egy idejűleg kezelni, fragmentáltabb és nehezebben optimalizálható.
  • sanyicks
    igen csak eddig a mikrofos azt mondta hogy az új xbox az kompatibilis lesz a 360-al.
  • narumon
    Jah én azt gondolom, hogy az árazás lesz már csak a kulcskérdés. HA árban bemennek a PS4 alá akkor nincs is kérdés melyiket kell megvenni. Az Xbox One tele van innovációval és érdekes lehetőségekkel PS4 meg egy szimpla PC a jelenlegi hírek szerint egy dobozba szerelve.
  • narumon
    PS4-ben fejlettebb GPU, CPU és RAM? Ezeket honnan szedted? Egyrészt nem hangzott el hivatalos info, hogy mi lesz benne - de a pletykák is ugyanolyanról szólnak nem pedig fejlettlenebbről. (Oké RAM szinten igen - viszont cserébe itt meg a pletyik szerint lesz egy bazinagy cache ami a PS4-ből hiányzik).

Egyébként nekem pont az előadás eleje tetszett ez a hang és gesztusvezérlés már régóta az álmom, az apple tévében vizonalizáltam ezt - most az MS meglépte. Ha meg láttad a bemutatót akkor azt is láttad, hogy te úgy távirányítóval a büdös életben nem váltasz olyan gyorsan ez garantált - még akkor sem, ha fejből tudod a csatornák számát (nyilván nem). Azonban ami igazán brutál volt az a tévről játékra váltás - én ilyet még nem is láttam, ez nem tudom mennyire demo - de ha a végleges termékben is így lesz az nagyon ütős (aki nem látta: Tv-ről kb 1mp alatt átváltott úgy, hogy futott a játék a legutóbb ott hagyott módon.)
  • narumon
    Mitől kapcsolna be? Itt sem kapcsolgatta magát összevissza pedig minden második mondatban szerepelt az Xbox szó.
  • lestyanrobi
    A PS4 se fogja támogatni az előzőeket...
  • NovaTerra
  • Papichulo
    márpedig engem ne kamerázzon az FBI

Pedig ott aztan biztosan latnanak cifra dolgokat :)
  • NEXUS6
    Hát nem tom, hogy milyen lesz, de néhány részletet már megmutattak belőle, így az összképet ugyan nem látva is érdekesnek tűnik. De nem az a lényeg. Hanem hogy a PS4-ben fejlettebb RAM, CPU, és GPU van. Ja és rájöttek, hogy ne baromkodjanak ezzel a médiacenter hülyeséggel, mert megint bexopnak. A konzol a játékosoké és pont.

TV fícsör X boxnál: pl. asszondom, hogy kapcsoljon át a Nésönöl Dzsiogrefikra! És Voila, 1 pillanat alatt már meg is tette, tv-re kapcsolt a játékról. Király mert a távirányítóval ugyan azt még gyorsabban megteszi és nem kérdez majd rá a hiányos ángilus kiejtésemre, háromszor. Okos tv meg detto, annál meg megint csak lehet angolul gyagyogni, ha az ember bemeri vállalni, mert elszállt már a saját pronansziésönjétől. Szal szerintem tök fölösleges fícsör, 1 év múlva nem lesz olyan tv, ami magától ne tudná!

Kinekt nélkül meg nem lesz hajlandó működni, márpedig engem ne kamerázzon az FBI, meg az a néhány hekker aki betör a rendszerbe éjjel nappal (szorri, ha kicsit paranoid vagyok)!
  • sanyicks
    haha szóval mégsem oldják meg a kompatibilitást, akkor egyértelmű hogy ps4.
    bár m$ terméket én amúgy sem vennék :)
  • sanyicks
    a ps4 után ennek már nincs hírértéke, főleg, mert ebben csak ddr3 lesz, így gyengébb a ps4-nél.
  • Szefmester
    Más prociarhitektúra és memóriakezelés miatt máris inkompatibilis... :) A lemezegység pedig jó dolog. ;) Menjen el nálad a net és azonnal visszasírod míg ki nem érkezik a szerelő vagy meg nem oldják a központban neked. ;)

Itt amikor a szarpíszí elkúrt valamit és 3 napig nem volt net akkor hiába akartam volna onlájn nézni a filmeket a jútyúbon, vagy netflixen vagy máshol, és hiába akartam volna netről letöltött netes aktivációhoz kötött játékokkal játszogatni. Csak előkaptam egy lemezt beillesztettem a meghajtóba és ment az install. ;)

Meg amúgy is. Kiadják most ezt, egyszerű forma, nem hivalkodik. Szerintem megfelelő. De majd amikor kiderül hogy ennek meg lesz egy "Smokie Back Death" jelensége akkor jön az új verzió másik kinézettel és áttervezve. :D
  • M2 #8
    - qrva ronda lett!
    - lemezegység???
    - és nem is kompatibilis?
  • ugh
    Az ezert penge lesz, hogyha otthon beszelgetsz, hogy el kene adni az xbox-ot, erre az bekapcsol.
  • grobs
    Kályhavas lesz az. Extraként adnak hozzá kötött kis terítőt a virág alá.
  • Major
    Nah és persze a Sony még be se merte mutatni a rétegelt furnérlemez házukat, bár ezek után lehet, hogy hengerelt acél lesz
  • Major
    Persze, mert neked még volt Videoton magnód meg VHS lejátszótok. A mai fiataloknak nem volt, most már lesz.
  • NEXUS6
    Nos ez a tv fícsör nálam felejtős, a dizájn túl retró, a bemutatott játékok közül egy se volt igazán áll leejtős.

Ez a multimédia center koncepció a Sony-nak sem jött be, szal nem igazán jó jel.
  • lestyanrobi
    Fura, hogy pont ezen a rendezvényen nem hangzott el, de mintha korábban mondták volna, hogy 8-magos AMD lesz ebben is és a PS4-ben is.
  • Vol Jin
    "Marc Whitten az Xbox One hardware részéről beszél: 8 GB RAM, USB 3.0, Blu-Ray meghajtó, 64-bites architektúra."

Ez a nők lapjában is felületes ismertetőnek számítana.