• Sir Quno Jedi
    #74
    Ezkész. Azt ugye tudod, hogy jelenleg amerika drónpilótákat képez és tart fent, akik reggel bemennek melózni, mint én, csak mikor a gép elé ülnek, akkor nem az informatikai rendszerekkel baszakodnak, hanem sokezer kilóméterre onnan, harci területeken járőröznek, bevetéseken vesznek részt stb. JELENLEG ez a nagy büdös helyzet. Semmelyik gazdag nyugati állam nem akar oda halandó katonákat küldeni, ahova elég pár tucat robotrepülő is, amiket akár az anyahajókról is el lehet indítani (partraszállás nélkül), vagy ahonnan jólesik és veszteségek nélkül takarítanak, Amerika jól védett területéről irányítva (helyi parancsnokok ha már repül bele sem udnak szólni/avatkozni).

    Jelenleg tehát a valós harcok igen is leginkább a számítógépes játékokhoz válnak hasonlatossá, mivel ha lelövik a "gépedet", akkor igenis van "még egy életed". Ugyebár.

    No, ezt kéne nekik az utcai harcokra is elérniük, hogy minimális emberveszteséggel tudjanak bevenni egy rohadt várost. Próbálkoznak is keményen (pölö robotok, sarkon belövő puska, speciális rpg védett páncélzat a páncélosokra stb.).