Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?
-
Zero 7th #297 "hanem jó eséllyel olyan marógépekkel, amilyenhez hasonló cnc marógépeket csak korunkban fejlesztettek ki és használnak?
Képzed, a téma oly annyira érdekel, hogy (mert én megtehetem) kitanultam a cnc forgácsoló szakmát is."
Ez annyira tipikus esete a "kalapácsos ember mindent szögnek néz" szólásnak, hogy az már fáj. Elárulom: kézzel is lehet marni, csak sokkal tovább tart.
"Azaz tippelgetsz megint."
Felőlem hidd ezt. De a helyzet meg az, hogy a te abszolút felszínes, nulla ismeretednél pár nagyságrenddel többet tudok a témáról.
"Annyit leszűrtem, hogy piramist belülről még életedben nem láttál.."
Nem, de mondjuk beszélgettem olyan emberrel, aki megfúrta, mintavétel céljából. Kicsit több információt ad, mint odamenni és tátani rá a szádat. Tudod információt nem csak személyesen lehet szerezni. Leszakadó híd alatt sem álltam még, mégis tudom, mitől és hogyan szakad le egy híd.
"Válaszol Chris Wise struktúra tervező mérnök Londonból:"
Nem tehetek róla, hogy Chris Wise egy idióta. Tíz tonnát már simán repülőgépen is szállítani tudunk, egy tíztonnás daru meg picsafüst.
http://allyouneedislists.com/technology/top-10-largest-cranes-in-the-world/#.UkAgCj9qN8F
Itt rögtön a második KILENCEZER tonnás.
De mindez kibaszottul lényegtelen, mert az ókorban nem EMELGETTÉK ezeket, hanem tolták, görgették, csúsztatták.
"Aki ezt nyilatkozta egy olyan szaktekintély és professzor, akinek a véleményére sokan adnak."
Látod, ezért vagy hülye. Mert neked a tekintélyelv érv. Szólok, nem az, az egy érvelési hiba.
" Megértem, hogy untat a téma, mert a szavaiddal ellentétben gőzöd sincs erről a témáról (sem)."
Hjah, hát ha te mondod...
"Igaz megérteni sem akarod, ezért is gondoltam, ebben az irányban ne is haladjunk tovább így együtt te és én. "
Mivel neked BEVALLOTTAN tipped nincs az egészről, és csak a szádat tátod, hogy "hűhogylehet ez?" így elég röhejes, hogy még te akarsz nekem magyarázni bármit is.
Ez úgy egyébként is igencsak szánalmas, hogy itt felsőbbrendűsködni próbálsz, mikor egyértelműen kevesebbet foglalkoztál a témával, és kevesebbet is tudsz róla. A "tudásod" a témában egy youtube videó...
"nem úgy mint te aki álnév mögé bujkálva"
Nem akarod menni, megdugni anyádat? (Igen, elfogyott a türelmem a sok baromságoddal szemben)
Mert te Zephyr Retiring néven vagy anyakönyveztetve, mi, te barom?
"Ne sértődj meg, de szívesebben beszélgetek mindenkivel a saját értelmi szintjén.."
Igen, és ez a felszínes, zagyva, semmit nem állító levegőbe beszélés, amit művelsz nekem egy kissé már túlságosan küszöb alatti.
Menj, beszélgess a többi esztergályossal, köztük elhiszem, hogy jobban érzed magad.