Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?
-
Zero 7th #283 "napjaink társadalmaira gondoltam..."
Fogalmazz pontosan. És még így sem igaz.
"a 140-es iq-t csak példaként hoztam fel.."
Az lényegtelen, ha hülyeséget beszélsz róla.
" tépheted nekem a szád...figyelek..."
Csak nem érted, ami baj.
" a valóságod része vagyok :) ..s viszont :)"
Ez most mire válasz?
" 2006-ban a National Geographic is foglalkozott az üggyel.."
Igen, azóta vannak újabb fejlemények.
" a Biblia nem egyenlő a 10 parancsolattal, viszont a 10 parancsolat a Bibliából való..."
Nem vitatta senki. Viszont én a Bibliára hivatkoztam a kövezéssel, amit te azzal negligáltál, hogy az nincs benne a Tízparancsolatban. Nettó idióta reakció.
"U.i.: bocs, ma űber sok meló és teendő szakadt a nyakamba, így ma nem dobok fel újabb témát."
Tegnap autóbalesetem volt, kurvanagy szerencsénk volt, hogy megúsztuk, azért nem írtam. Ez nem cset, nincs probléma, ha későn válaszolsz.
"Egy kicsit megleptél, hogy hiszel az ilyesmiben. Pont te, ki még a lélekben sem hisz."
Egy picit sem hiszek, csak nem zárom ki a létezését, bizonyíték hiányában.
Tudod, így működik a racionalitás.
"Hallgatom a magyarázatodat: ha találkoztál ufonautákkal, hol és mikor és mi a bizonyítékod rá, ha pedig soha életedben nem, akkor honnét szeded, hogy létezik rajtunk kívül értelmes intelligencia bárhol máshol is?"
Jelenlegi ismereteink azt mutatják, hogy az anyag energia hatására életté szerveződik. A Földnek nincs kitüntetett szerepe az univerzumban, úgyhogy az élet nagy valószínűséggel máshol is létrejött. Az intelligencia a fejlett élet velejárója itt a Földön, és mivel nincs a helynek kitüntetett szerepe, feltételezhető, hogy az is máshol is előfordul.
Ez feltételezés, a jelenlegi tudásunk alapján. Nem állatom, hogy így van, csak annyit, hogy ez a legjobb tipp jelenleg.
"Hallottam ugyanis egy elméletet a föld dimenziókapuiról és arról, hogy azon át nem más, mint mi magunk emberek közlekedünk tér és idősíkokon át ugrándozva..."
Ez nem elmélet, ez irodalom.