Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?
-
Zero 7th #277 Leírtam, hogy mit jelent a hit, és a tudás, mint fogalom, információelméletileg ÉS köznyelvileg.
Te nem így használod. Gyakorlatilag nem tudod, hogy melyik szó mit jelent.
És van arcod lehülyézni? NEKED? Mikor szemmel láthatóan FOGALMAD SINCS, miről beszélsz?
Nem az van, hogy nem értem, tökéletesen tisztában vagyok vele, miről beszélsz. ÉS bullshit. Mese. Vallás. Nulla valóságalap. Ezen a mellébeszélésed nem változtat.
A Dalai Láma lehet, hogy okos és művelt, de amit vallás keretein belül mond, az baromság. Továbbá a tekintélyelvre hivatkozás az egy érvelési hiba. Ha a Dalai Láma mond hülyeséget, az hülyeség marad, akkor is, ha ő mondta.
Másik fele, hogy NYILVÁN egy vallási vezető bullshitet magyaráz, EZ A VALLÁS LÉNYEGE. És azért pont ő a vezető, mert ezt a bullshitet úgy tudja előadni, hogy közben bölcs és intelligens ember benyomását kelti.
Megfigyelni, tanulmányozni és megérteni meg NEM LEHETSÉGES, mert meséről beszélünk. Tanulmányozd pl Pom-Pom biológiai felépítését, kérlek! Kb ennyi értelme van annak amit mondasz. KITALÁLT dolgot akarsz tanulmányozni...
Valószínűleg sokszorta többet foglalkoztam a témával, mint amennyit te. Én kábé ennél a hurráoptimista, minden hülyeséget tövig beszopó állapotban olyan 6-7 éves koromban lehettem. Majd kinövöd, vagy, nem, mindegy igazából. Ha tényleg 35-40 éves vagy, akkor valószínűleg már soha, túlságosan beléd rögződött a sok baromság, és ha ilyen idős korodra még mindig képtelen vagy a kritikus gondolkodásmódra, akkor ez valószínűleg már sosem lesz képességed.
Az meg kifejezetten aranyos, hogy szerinted az utazgatással, szórakozással többre mész, mint a tanulással. Hát akkor csináld ami jól esik, de közben azért tudd, hogy egy Niagara Falls megnézésétől nem lesz igazad egy létezik/nem létezik vitában. Az, hogy erről beszélsz, az szépen bemutatja, hogy mennyire nincsenek érveid. Kinyilatkoztatsz, beszélsz a levegőbe, és közben egyetlen érved sincs, amivel alá tudnád támasztani a mondókád. Helyette inkább élménybeszámolót tartasz ami kutyát nem érdekel.
Az meg, hogy te beszélsz itt felsőbbrendűsködve az intelligenciáról, az külön röhej.
Baszdmeg, ember, egy bűvésztrükköt beszopsz! TE BESZÉLSZ INTELLIGENCIÁRÓL?!