• Deviome
    Sajnos én kasu vagyok ehez. Viszont ennek ellenére nagyon is érdekel a dolog. Remélem még megélem, hogy egyszer lássak ilyet. :) Bár sajnos ahogy a mostani kormányok és nagyhatalmi emberek játszanak mint az óvodások. Nem sok esélyét látom. Az összefogás csekély esélyét sem látom. :(

Nem okoskodni akarok, de írogatjátok, hogy nem lehetséges a fénysebesség. Ezt 1 ember mondta. Térdre borulok tudása előtt, mert a mai napig nem tudják cáfolni a kijelentéseit. Még a quantum fizika sem tud vele mit kezdeni. Holott az már teljesen más világ, de még is, még ott is érvényes a " törvénye ".
    Szerintem az ember agyának van egy olyan korlátja/határa ami nem tud dolgokat elképzelni/megvalósítani. Még nem volt olyan emberi elme akinek az agya erre képes lenne és "kipattanyjon " a fejéből mint egy ötlet. És egyszerűbb rá azt mondnai, hogy nem lehet. A másik meg azért mert a mai technológiánk nem alkalmas rá. Az nem azt jelenti, hogy lehetetlenség is. Idővel úgy is elérhető lesz! Ki emelnék egy dolgot a cikből, mert lehet, hogy sok ember nem jutott el idáig. :)
    "A lényeg, hogy a természet képes rá, így a sarkalatos kérdés az, hogy vajon mi is képesek vagyunk-e?" Én erre annyit válaszolnék, hogy: Leszünk!

Ne leordibáljatok, csak ha hülyeséget írtam akkor normális negatívumot kérnék. :))