Urban Games: Train Fever
-
Kézzel szedtem ki. Ha megnyitod azokat a fájlokat, amiket a mod berakosgat, akkor találsz olyan sort ami a megjelenítési távolságot lehet megadni. A moddolt fájlokban található számoknak a 10-ét használom. A használhatatlanul szaggató játékból enyhén szaggató lett a városok közelében. Az embereknek csak egy része tűnt el nálam. Szóval mozgás van az utcákon, de mégse ~300 embert kell betölteni az állomáson, hanem csak 100-at. Ezzel a módszerrel kb. 10 évet lehet játszani normális FPS mellett. A gépemben 4 Gb DDR2-es ram van.
Akiknek még mindig nem akarnak fejlődni a városuk:
Egy városhoz kapcsolj több helyközi vonalat. Volt egy 100 évig stagnáló városom, ahova vittem árut és utast. Bevezettem egy autóbuszjáratot másik városból, ahonnan addig nem lehetett eljutni. Fél év alatt megduplázódott a szórakozóhelyek és üzletek száma. Egy települést minél több másikkal kell egybekötni. Illetve törekedni kell, hogy a vonatok ne csak két város között közlekedjenek a fővonalon. Szépen fel kell őket fűzni egy vonalra, mivel így nem kell az utasnak az átszállással szarakodni.