Urban Games: Train Fever
-
Tarc #581 "A vonal akkor nyereséges, ha minden megállóban leszállnak és felszállnak, [...] nem lesz több a profit akkor, ha felszállnak az A megállóban, nem szállnak le a B-ben és a C-ben sem, csak a D-ben"
Tapasztalatom szerint ez nem így van, sőt, én pont ilyen helyzetet várok - minél messzebb utazzanak, azaz pont ne 1-1 megállót menjenek.
Viszont újabban rákaptam egy módszerre: Eleinte úgy építetttem ki a járatokat 2 település közt (busz/vili), hogy mindkét városban két külön helyi vonalat raktam keresztbe (saját városhatártól/ig); majd egy harmadik helyközivel összekötöttem ezt a két határmegállót.
Ennél sokkal nyereségesebbnek bizonyult az, ha az egészet keresztben egy db vonallal oldom meg. Azaz egy helyi, egy helyközi, majd még egy helyi helyett full keresztbe egy nagy vonal. Iszonyat pénzek jönnek be vele.
Előtte kevésbé hatékonynak gondoltam volna ezt, mert mi van akkor, ha 1-1 megállót megy valaki a városban, és pont a város utolsó megállójánál leszáll sok ember, fel meg alig, így pár emberrel kell a nagy távot megtenni a másik városig (pedig pont ez hozná a nagy lét).
És mégsincs így, valahogy mindig majdnem max utassal hagyják el a várost a járművek. Csak ajánlani tudom. Biztos az átszállás hiányától attraktív nekik :)