Urban Games: Train Fever
-
Austin Bailey #514 nekem lenne három megjegyzésem ezzel kapcsolatban
1, szerintem nem kell groopolni a vasútállomást és a buszmegállót. Nekem úgy is működik és én nem szoktam, mert akkor a vasútállomásnál jelzi ki azt, hogy a buszra hányan várnak, és az zavaró lehet, mert ha például csak elsiklasz a város fölött, akkor nem tűnik fel, hogy például a busz nem tudja elhordani a forgalmat, és emiatt a vasút szállítása csökkenhet. Ha groopolod, akkor is ugyanannyit gyalogolnak. Én nem szoktam azt a hülye végállomást lerakni, hanem egy átmenő állomást szoktam rakni közvetlenül a vasútállomás elé
2, állomás > leisure / industry / commerical > residental zóna Ez igaz, de nekem még ezen kívül az a tapasztalatom, hogy a residental zónát viszont rögtön az állomásba kell bekötni (vagyis körjáratot kellcsinálni), mert elsősorban azok fogják a pénzt hozni, akik vonattal továbbmennek, és így az ő utazásukat kell a leginkább gyorsítani, hogy többen férjenek bele a 20 percbe.
3, Annak, hogy a vasútállomást a város körbenövi semmi jelentősége nincs, mert csak egy ponton kapcsolódik az úthoz, és csak ott tudnak bemenni Vagyis hiába állnak a másik oldalon is házak, azoknak mindenképpen körbe kell menni. Akkor is, ha teszel oda egy buszmegállót, és csoportba vonod a kettőt.
Nálam egyébként a különböző városrészek teljesen összekeveredtek. Kb mindenhol áll minden.