train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Desert
    Ez az amiben még fejlődésre szorul a játék, remélem lesz javítva, mert elég bosszantó tud lenni.

Tegnap teszteltem először a jelzőzést, 5 vonat futott egy 2 vágányú pályán 3 város között, térközi közlekedésre alkalmas pályát csináltam, de a végállomáson a 2 vágányból csak egyre adott vágányutat, így egymást tartották fel. Amikor meg a depóba küldtem a vonatot, mert fejlesztettem a szerelvényt szembe közlekedett és nem a vágányutat követte, lett is szépen 3 milliós veszteség egy év alatt mert minden vonatot feltartott

érdemes a végállomásnál kitérőt építeni a másik vágányra és jelzővel védeni, mikor megadod az útvonalat látod melyik irányba halad majd a vonat (arra felé mozognak a nyilak a vonalon) és aszerint tudni fogod melyik vágányra járnak majd be a vonatok

Másik: A városokat lefedtem 2 körjárattal viszonylag sűrűn tettem le a megállókat villamossíneket is építettem a vonalra, és egyik járat az óramutató járásával megegyező míg másik ellentétes irányba haladt, elég kevés ember szaladgált ezek után. s minden megállóban volt utas.
    a követési idő 70 másodperc körül volt