Urban Games: Train Fever
-
Toxigen #1276 Egyébként az első startom kis térképes volt, de pénz nélüli moddal és közepes domborzattal. 2030 körül már mindent lefedtem, minden összeköttetést megcsináltam, kivettem a pénztelen modot. A kötöttpályások 80 %-a veszteségesbe fordult, a személyvonatokat kiváltottam távolsági busszal. Tehervonatokat és villamosokat is meg kellett szűntetni.
Utána kezdtem a nagytérképes, sík terepes változatot (ahol azért vannak hegyek) könnyű fokozattal. Szépen el is vezettem a céget a XX. század első harmadáig, amikor is elkezdtem az egymással részben párhuzamos viszonylatokat. Pár év alatt veszteségbe fordult. Ekkor beállítottam a pénztelen modot. A nagyobb tehervonati fejlesztések ezután jöttek, és a BEVÉTELÜKÖN látom (tehát nem a profiton), hogy ha lennének költségek, azt fedezni tudnák (nem mindegyik).
Most 2100-nál tartok ezzel. A még nyereséges állások közül le van mentve az 1933-as, majd ezt fogom később tovább fejleszteni, de más koncepcióval, azaz fonódó személyvonati viszonylatok nélkül.