train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Zsoldoskatona
    Szia!
    Nem tudom, hogyan építetted ki, de megpróbálom elmagyarázni a lényeget, de előtte egy kérdés: a megfelelő (általad szállítani kívánt) árufajta van kiválasztva a járműveknél? Ez fontos a jármű vásárlásnál, és a régiek újakra cserélésénél. A legutóbbi update óta van ez így. Eredetileg azt vett fel a jármű amit talált és fel tudott venni a gyűjtőhelyen, de ez a videóból nem látszik, mert ettől régebben készült. Ha például olajat kellene szállítani, de amikor megvetted a járművet mondjuk szén volt beállítva, mert ez az alapértelmezett, akkor nem fog működni. Ugyanez a járművek lecserélésére is igaz. Egy kis szimbólum jelzi, ugyan a jármű képének a sarkában, volt már, hogy benéztem és a régi jól működő járatomat nem megfelelőekre cserélte, ezt nem vettem észre és le is állt a egész. Már hozzászoktam a rendszerhez így már nincs ilyen gond, de ez még nemrégiben újdonság volt. A többi egyébként látszik a videóból. A Train Feverben három termelési lánc van, ezeket a működéshez teljesen ki kell építeni. Ezek:
    1. Erdőből fa a Fűrészüzembe, onnan árucikkek a Városba, azon belül az iparnegyedekbe.
    2. Olajkútról olaj a Finomítóba, onnan árucikkek a Városba, iparnegyedbe.
    3. Vasércbányából a vasérc és Szénbányából a szén (mindkettő!) az Acélgyárba, onnan árucikkek a Városokba, iparnegyedbe.
    Érdemes minél közelebb rakni a rakodóhelyeket az üzemekhez. Ezután ki kell jelölni az útvonalakat és el kell indítani a járműveket (a megfelelő szállítmánnyal!) és várni 1-2 hónapot. Ha rákattintasz a gyárra, a termelési adatok között van ilyen: "Vonalhasználat megfelelősége" Ez alapból nemet ír de ha jól építetted ki és megfelelő a járatsűrűség igenre fog váltani egy-két hónap múlva. Ezt célszerű leellenőrizni az egész vonalon, máskülönben csak 25-ig növekszik a termelés. Ami még fontos: ennek az egésznek bele kell férnie 20 percbe.
    Utoljára szerkesztette: Zsoldoskatona, 2015.10.25. 10:55:06