Vol Jin#97
Te mi a pöcsömről beszélsz?
Eleve kibaszott baromság, amit arról írsz, hogy mit gondolok a patriótákról. Mondjuk azért bazmeg, mert magam is az volnék.
A másik, meg honnan a lónak a valagából fantáziálgattad ki, hogy a kettős honfoglalásról mi a repedt faszt gondolnék?
Én baszod arról beszéltem, hogy aki azt szajkózza, hogy az angolok nem értik a 200 éves angol szövegeket, és példálódzik azzal, hogy mi értjük az ezer éves magyart, az első körben műveletlen, mert fogalma sincs arról, hogy Shakespearet játsszák a színházakban, és azt sem tudja, hogy mi az ómagyar Mária siralom, másodsorban meg ostoba, mert ezt most had ne fejtsem ki, hogy egy 10 éves gyereknek van annyi esze, hogy ekkora baromságokat hogyan kell kiszelektálni.
A másik meg vonal meg amit kritizáltam, az az UFO-szakkörös szíriuszi eredet hívők. Ugye nem kell bizonygatnom, hogy miért hülyék.
Na most ezek után kérdem, hogy a repedt lófaszba jön ide a patriotizmusról alkotott véleményem, amit kellő bátorsággal felvértezve megfantáziálgattad a totális tévútra tévedve?