• Tetsuo
    Szánom-bánom :), de Papichulót kell megvédenem. Valószínuleg a felháborodás és egyéb érzelmek miatt nevezel itt vkit egybol butának, mert mást gondol, mint te. Ebben hasonlítasz Vol Jinra.
    Papichulonak igaza van abban, hogy miért higgyen neked? Mi a kulonbség a boszniai piramisok magyar vonatkozását bizonyító leletek és mondjuk UFO-bizonyítékok kozott? Semmi. Egyik sem komoly bizonyíték.

A mai világban néhány elmosódott Jpeg kép nem bizonyíték semmire. A beszámolók pedig sajnos mind (legalábbis amit én hallottam) hiteltelenek. Lehetnek igazak, de egyelore nem hitelesek számomra. Azért, mert részrehajlóak, érzelemmel futottek és nem szakmeberek.
    Az pedig hogy utazzak el oda és nézzem meg, nem érv. Mert a világban millió hely van, ahova el kellene utaznom, már csak ilyen alapon is.
    Én el is szeretnék oda is, meg máshova is, de nem a Te érveid miatt.

Engem érdekel a magyarság múltja. Tudom, hogy hivatalos torténelmunk hamis és a mai napig komoly érdekek vannak azirányban, hogy az is maradjon.
    De ez nem azt jelenti, hogy minden ami alternatív, igaz.
    Az eddigi tudásom és tapasztalatom szerint a boszniai piramisokkal kapcsolatban lehet, hogy igazad van. De valószínubb, hogy nem.
    Én is szeretném rámondani, hogy ejjha! De ahhoz tényleges bizonyíték kéne.

Azok a kutatók, akik ott munkálkodnak, remélem hamarosan igazi bizonyítékokkal is eloállnak legalább azért, hogy finanszírozókat találjanak.
    Ahogy Papichulo írta, már csak az hiányzik. Mi is arra várunk. ;)