255326-g6.jpg
  • stargatelost
    Az első rész a másfél órájával valami bődületesen unalmas volt tele szánalmasabbnál szánalmasabb klisékkel. Van itt minden amúgy, Eureka, Babylon 5, Farscape, Terra Nova, BSG, csak sajnos mindből a rossz dolgok, és azok is szarul.

Nekem többek között az emberszabású idegenek nem tetszenek. Oké, 10-20 éve még muszájból öltöztek be emberek jelmezekbe, meg festették be őket, hogy idegennek nézzenek ki, de ma már szerintem nem megoldhatatlan kisebb költségvetéssel sem CGI idegenek ábrázolása. Vagy legalább ne az ÖSSZES legyen rohadt jelmezbe bújt ember. A gorilla maszk a legszánalmasabb. Hogy gondolták komolyan?

A második, harmadik rész még úgy, ahogy elment, és az se hátrány, hogy a random megoldandó ügy elkövetőjének nem random embert, hanem a pilotban megismert mellékszereplőket tették meg.
    De a negyedik rész megint legalja volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a szajha kishúg nem szabadult volna ki, és nem öli meg a drogos fogvatartót, akkor… akkor nem lett volna semmi baj, mivel két másodpercre rá meg is érkezett Mr. Hú De Kemény Vagyok a lovassággal. Gagyi történetvezetés. Flashbackben meg az anyjuk csak úgy ott hagyja őket, aham, nagyon életszerű húzás. Persze elképzelhető ilyen eset, de azért ne már.. kivitelezésileg is nevetséges volt.

A “stackozás” pedig kezd baromira irritálóvá válni.